Navigaatiovalikko

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Maankäyttöpäällikön viran hakuaikaa jatkettu

Maankäyttöpäällikön viran hakuaikaa jatkettu

Hakuaikaa on jatkettu 13.10.2020 klo 12:00 saakka. Aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Haemme Liperin kunnan avainvirkaan luovaa ja kehittämishaluista maankäyttöpäällikköä mielenkiintoisten ja laaja-alaisten tehtävien pariin.

Maankäyttöpäällikkö toimii elinympäristöpalvelujen rakentaminen ja ympäristö -tulosalueen esimiehenä, joka huolehtii maankäyttö- ja rakennuslain mukaisista kaavoitustehtävistä sekä maaomaisuuden ja paikkatiedon hallintaan sekä rakentamiseen liittyvistä palveluista.

Maankäyttöpäällikkö kuuluu elinympäristöpalveluiden johtoryhmään ja osallistuu palvelualueen ja yhdyskunnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen kunnan strategian mukaisesti. Työyhteisömme on tiivis ja painotamme yhteistyötä palvelualueiden ja muiden sidosryhmiemme välillä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, diplomi-insinööri, tai FM/suunnittelumaantiede), MRA 3 §:n mukainen kaavan laatijan pätevyys ja kokemusta alan ammattitehtävistä.

Edellytämme sinulta hyvää kuntasuunnittelun, kaavoitusprosessien ja kunnallishallinnon sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä esimies- ja johtamistaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Voit myös esittää palkkatoivomuksen.

Hakuaika maankäyttöpäällikön virkaan päättyy 13. lokakuuta 2020 klo 12:00. Jo aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Liperin kunnan logo harmaalla pohjalla

Lisätietoja antaa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute