Ohjattu liikunta sisältö

Navigaatiovalikko

Ohjattu liikunta, sisältö

Ohjattu liikunta Liperissä

Liperin kunnan liikuntapalvelut järjestävät kuntalaisille monipuolisia ja laadukkaita liikuntapalveluja. Tavoitteenamme on lisätä kuntalaisten liikunnan harrastamista sekä tarjota terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa.

Joulunajan Lempeä kehonhuolto

Tule huoltamaan kehoa ja mieltä keskiviikkona 20.12.2023 klo 18-19 Liperin Yhteisötalon liikuntasaliin (Opintie 2, Liperi)

Maksuton!

Tunti aloitetaan mielen rauhoittamisella, jatketaan lempeällä liikkeellä koko keholle ja päätetään loppurentoutukseen.

Ota mukaan oma jooga-/jumppamatto ja viltti!

 

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 18.12. terveysliikunnanohjaajalle mira.kostamo@edu.liperi.fi tai 040 582 6726

Tunnilla 25 paikkaa.

 

Syys- ja kevätkausi 2023-2024

Liikuntaryhmien esittelyt näet Liikuntaryhmät-välilehdeltä sekä yllä olevasta sähköisestä ja jakelupisteiltä saatavasta paperisesta Liiku ja harrasta Liperissä -esitteestä.

Vapaista paikoista voit kysellä terveysliikunnanohjaaja Mira Kostamolta, 040 582 6726 tai mira.kostamo@edu.liperi.fi

Syyskausi 4.9.-16.12.2023 ja kevätkausi 8.1.-4.5.2024.

HUOM! Voit ilmoittautua sekä syys- että kevätkaudelle samaan aikaan.

Osallistumismaksu laskutetaan erikseen syys- ja kevätkauden osalta.

  • Syyskauden osallistumisen Liperin kunnan ryhmiin voi perua syyskuun loppuun mennessä ja kevätkauden osalta tammikuun loppuun mennessä.
  • Syyskauden osallistumismaksujen laskutus lokakuussa, kevätkauden maaliskuussa.
  • Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, jonotusjärjestelmää ei ole. Vapautuvista peruutuspaikoista ja kevätkauden vapaista paikoista ilmoitetaan Liperin kunnan verkkosivuilla www.liperi.fi/liikuntaryhmat sekä vapaa-aikapalveluiden somekanavissa.
  • Vapaita paikkoja voi myös tiedustella terveysliikunnanohjaaja Mira Kostamolta, 040 582 6726, mira.kostamo@edu.liperi.fi

Tarjolla oleviin ryhmiin pääset tutustumaan Liikuntaryhmät -alta sekä Liiku ja harrasta Liperissä -esitteestä.

Ryhmiä koskevat tiedustelut: Mira Kostamo, 040 582 6726, mira.kostamo@edu.liperi.fit

Vinkkejä kotiliikuntaan

Olemme koostaneet erilaisia tulostettavia ohjeita, joiden avulla voit harjoittaa lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Erikoisvälineitä et tarvitse, voit soveltaa harjoituksissa kotoa löytyviä esineitä ja monet harjoituksista voi tehdä pelkästään kehonpainolla.

Kohderyhmänä ovat etenkin seniorit, mutta ohjeita voivat toki soveltaa kaikenikäiset! Ohjeet aukeavat uuteen välilehteen, josta voit ladata tai tulostaa ne itsellesi.

_____

Terveysliikunnalla tarkoitetaan kaikkea sellaista liikuntaa, jonka on osoitettu vaikuttavan terveyteen edullisella tavalla, ja joka ei aiheuta terveydellisiä haittoja. Liperin vapaa-aikapalveluiden terveysliikuntaryhmät on suunnattu kaikille kuntalaisille ja ryhmät ovat matalankynnyksen ryhmiä.

Erityisryhmien liikunnalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Julkaisemme joka syksy esitteen Liperin kunnan järjestämistä liikuntaryhmistä. Huomaathan, että painetun esitteen tiedot on koottu kesällä 2023. Uusi Liiku ja harrasta Liperissä 2023–2024 -opas on nyt ilmestynyt!

 

Ohjattu liikunta, ländäri, kuvallinen nosto

Yhteystiedot

Henkilökuva

Mira Kostamo

terveysliikunnanohjaaja
 040 582 6726
mira.kostamo@edu.liperi.fi
Koivutie 4, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute