Liikunta ja ulkoilu pääkuva

Navigaatiovalikko

Liikunta ja ulkoilu, ländäri

Liikunta ja ulkoilu Liperissä

Tervetuloa liikkumaan ja virkistymään luonnonkauniiseen Liperiin! Kuntamme alueella on kymmeniä kilometrejä retkeilyreittejä ja talvisin hiihtolatuja. Meillä pääsee liikkumaan helposti myös hevosvoimilla ja tekemistä ja näkemistä löytyy varmasti kaikenikäisille. Tutustu tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä vapaa-aikatoimistoomme.

Liikunta ja ulkoilu, ländäri, kuvallinen nosto

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Uimavalvojia haussa syksyllä avautuvaan Liprakkaan

Uimavalvojia haussa syksyllä avautuvaan Liprakkaan

Liperin kunta hakee Liprakan uimahallille kahta uimaopettajaa/uinninvalvojaa. Tehtäviin kuuluu lasten uimaopetusta ja uimahallivalvontaa yleisövuorojen aikana.

Liperin Käsämässä oleva Liprakan uimahalli aukeaa syyskuun alussa. Haemme parhaillaan Liprakalle uimaopettajia/uimavalvojia.

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyden lisäksi suoritettua uimaopettajakurssia ja vähintään allasvalvojan testiuinnin suorittamista hyväksytysti. Lisäksi ensiaputaidot tulee olla hallinnassa.

Molemmat tehtävät ovat osa-aikaisia 85 % (32,93 h/vk) kokonaistyöajasta ja ne täytetään toistaiseksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäviin valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Hakuaika päättyy 28.6.2019 klo 15:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Paperiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi. Postitse jätetyissä hakemuksissa sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain.

Yksityiskohta Liprakan uima-altaan delfiiniaiheisesta koristelusta.

Yhteystiedot

Raimo Piiroinen

Vapaa-aikasihteeri
0400 678 799
raimo.piiroinen@liperi.fi
Koivutie 4, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute