Navigaatiovalikko

Ystävyyskunnat sisältö

Ystävyyskunnat

Liperin kunnalla on kuusi ystävyyskuntaa.

Ystävyyskuntasuhteiden solmiminen on kuntien vanhin kansainvälisen toiminnan muoto. Ystävyyskuntasuhteita on solmittu kansojen yhteyksien ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi. Tavoitteena on edistää ja tukea ystävyyssuhteiden luomista kouluihin, yhdistyksiin, järjestöihin ja poliittisiin puolueisiin. 

Liperillä on kuusi ystävyyskuntaa: ruotsalainen Orsa, virolainen Saku, norjalainen Rendalen, tanskalainen Aalborg, saksalainen Büchen ja Venäjällä, Karjalan tasavallassa Äänisjärven piirihallintoon kuuluva Soutjärven vepsäläiskylä. 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Tutustu työllistämisen kuntalisään

Tutustu työllistämisen kuntalisään

Työllistämisen kuntalisä on palkkio Liperin kunnan työllisyyspalvelujen asiakkaana olevan työttömän henkilön työllistämisestä.

Työllistämisen kuntalisä myönnetään kuluvan vuoden määrärahojen puitteissa ja hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Työnantaja voi käyttää palkkion esimerkiksi henkilöstökoulutukseen, työturvallisuuden tai työhyvinvoinnin edistämiseen tai työvaate- ja välinehankintoihin. Palkkiota ei myönnetä, eikä sitä ole tarkoitettu kohdennettavaksi palkkaan tai palkan sivukuluihin.

Palkkio voidaan myöntää kaikkien toimialojen työnantajille, myös yksityishenkilöille!

Katso tarkemmat hakuohjeet ja muut hakurajoitukset verkkosivuiltamme:

Etsitkö sopivaa työntekijää esiteltäväksi työpaikkaan? Lähetä työpaikkatiedot viestillä duunitalo@liperi.fi ja kerro myös kiinnostuksestasi kuntalisään. Työllisyyspalveluista otetaan yhteyttä työnantajan yhteyshenkilöön.

Tarvitsetko apua yrityksen henkilöstöön, rekrytointiprosessiin ja henkilöstön osaamiseen liittyvissä asioissa? Ota yhteyttä teija.vaisanen@liperi.fi, p. 050 469 1391.

Kaksi työntekijää kantamassa liikennemerkkiä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute