Oppilaitosyhteistyö pääkuva

Navigaatiovalikko

Oppilaitosyhteistyö sisältö

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyö oppilaitosten kanssa on eduksi molemmille osapuolille.

Varhaiskasvatuksemme tekee tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa. Kunnan päiväkodeissa, perhepäivähoidossa ja esiopetuksessa on tarjolla eripituisia harjoittelujaksoja opiskelijoille.

Opiskelijoiden tekemät opinnäytetyöt ovat hyödyksi, kun kehitämme kunnan palveluita. Niistä saamme arvokasta tutkittua tietoa toiminnastamme. Teemme oppilaitosten kanssa myös hankeyhteistyötä.

Työelämän ja oppilaitosten yhteistyö on tärkeää, sillä sen kautta opiskelijat saavat realistisen kuvan työelämästä. Kouluttajat tietävät työelämän tarpeet, ja me kunnassa taas otamme huomioon koulutuksen sisällöt, jotta opiskelija saa parhaan mahdollisen hyödyn harjoittelustaan.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Riveria, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Varhaiskasvatuksen opettajan vakituinen ja määräaikainen tehtävä avoinna

Varhaiskasvatuksen opettajan vakituinen ja määräaikainen tehtävä avoinna

Määräaikainen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu kaksivuotiseen esiopetuskokeiluun ajalle 1.8.2021-31.5.2024. Vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä alkaa 2.8.2021 ja tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Puolivälin päiväkodille. Hakuaika päättyy 20. kesäkuuta 2021 klo 23:59.

Haemme Liperin kunnan varhaiskasvatukseen kahta varhaiskasvatuksen opettajaa. Toinen tehtävistä on määräaikainen ja toinen vakituinen.

Määräaikainen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu kaksivuotiseen esiopetuskokeiluun ajalle 1.8.2021-31.5.2024.

Paikka on kokeiluryhmässä. Kokeilun aikana lapset ovat kaksi vuotta samassa ryhmässä ja siinä toteutetaan vasta hyväksyttyä kokeiluopetussuunnitelmaa. Kokeiluryhmässä pääset mukaan aivan uudenlaiseen toimintaan kartuttamaan samalla omaa osaamista tulevaisuuden esiopetuksen osalta. Pääset myös vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään esiopetuksessa on varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai luokanopettajan tutkinto.

Vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä alkaa 2.8.2021 ja tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Puolivälin päiväkodille.

Päiväkotiryhmät meillä ovat 0-5 -vuotiaiden sisarusryhmiä ja toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan sekä vertaisoppimiseen. Puolivälin päiväkoti on vuoropäiväkoti. Ryhmissä on kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja lastenhoitaja.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 540/2018).

Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy 20. kesäkuuta 2021 klo 23:59.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Kaksi lasta maalaamassa ja taiteilemassa luokkahuoneessa

Lisätietoja tehtävistä:

Yhteystiedot

Sirkka Helisten

Varhaiskasvatuksen johtaja
 040 766 0940
sirkka.helisten@liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

Kunnanvirasto

Varolantie 3, 83100 Liperi
Katso sijainti

PL 20, 83101 Liperi
 

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute