Navigaatiovalikko

Maksut ja taksat sisältö

Maksut ja taksat

Täältä löydät Liperin kunnan käytössä olevat maksut ja taksat.

Maksuosoite

Liperin kunnan laskuilla on jatkossa Liperin Osuuspankin tilinumero FI98 5234 0320 0001 82.

E-lasku- tai suoramaksusopimuksen tehneille asiakkaille uusi tilinumero päivittyy automaattisesti ja maksut ohjautuvat seuraavan kerran kunnan uudelle tilille.

Jos olet paperilaskuasiakas ja sinulla on verkkopankissa tallennettuja maksupohjia, toivomme sinun muuttavan maksupohjiin kunnan uuden tilinumeron.

Aiemmin käytössä ollut Danske Bankin tili jää kuitenkin Liperin kunnan käyttöön, eli maksut välittyvät edelleen myös vanhoilla tilitiedoilla.

Laskutamme kuluttaja-asiakkaitamme e-laskulla, paperilaskulla tai suoramaksusopimuksella.

Suosittelemme siirtymistä e-laskuun.

Tarvittaessa lähetämme edelleen myös paperilaskuja

Kunnan laskut saat muutettua e-laskuiksi tehtyäsi sopimuksen omassa verkkopankissasi. Käytä tunnisteena Liperin kunnan edellisen laskun viitettä. Tämän jälkeen kaikki Liperin kunnan laskut tulevat verkkopankkiisi.

Maksut ja taksat 2023:

Elinympäristöpalveluiden taksoista löydät Liperin kunnan vesihuoltolaitoksen, maankäytön, maa-ainesten, rakennusvalvontaviranomaisen, ympäristönsuojeluviranomaisen, ruokapalveluiden sekä myös muut elinympäristöpalveluihin liittyvät yleiset taksat.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vaihda e-laskuun – voita Liperi-tuotekassi

Vaihda e-laskuun – voita Liperi-tuotekassi

Arvomme kolme Liperi-tuotekassia 1.6.-30.11.2022 välisenä aikana uuden e-laskusopimuksen Liperin kunnan kanssa tehneiden kesken.

Sujuvoita arkea ja säästä ympäristöä vaihtamalla paperilasku e-laskuun! Arvomme e-laskukampanjassa kolme Liperi-tuotekassia (arvo noin 100 euroa / kassi) 1.6.-30.11.2022 välisenä aikana uuden e-laskusopimuksen Liperin kunnan kanssa tehneiden kesken. Vaihda laskun toimitustavaksi e-lasku 1.6.-30.11.2022 välisenä aikana, niin osallistut automaattisesti arvontaan.

Onnetar arpoo tuotekassit seuraavasti:

 • viikolla 31 (kesä-heinäkuussa e-laskun tilanneet)
 • viikolla 40 (elo-syyskuussa e-laskun tilanneet)
 • viikolla 48 (loka-marraskuussa e-laskun tilanneet)

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja arvontavoiton luovutuksesta sovitaan suoraan voittajien kanssa. Arvontavoittoja ei postiteta.

Näin tilaat e-laskun

Voit tilata e-laskun omassa verkkopankissasi. Sitä varten tarvitset vain viitteen viimeisimmästä paperilaskustasi.

Mikäli verkkopankki ei tarjoa e-laskua automaattisesti, toimi näin:

 1. Kirjaudu verkkopankkiisi
 2. Siirry e-laskun tilaukseen
 3. Valitse uusi laskuttaja ja kirjoita laskuttajaksi Liperin kunta
 4. Valitse ”eLasku Liperin kunta”. Tilaa e-lasku ja kirjoita tilaukseen laskun viitenumero
 5. Vahvista tilaus

Syötä viitenumero yhteen ilman välilyöntejä. Mikäli alussa on kirjainpari RF, kirjoita se isoin kirjaimin. Jos verkkopankki ei hyväksy RF-viitettä, jätä viitteen neljä ensimmäistä merkkiä pois (RFxx).

Arvonnan säännöt

Arvomme e-laskukampanjassa kolme Liperi-tuotekassia (arvo noin 100 euroa / kassi) 1.6.-30.11.2022 välisenä aikana uuden e-laskusopimuksen Liperin kunnan kanssa tehneiden kesken. Kampanja ei koske 1.1.2023 hyvinvointialueelle siirtyviä asumispalveluiden vuokralaskuja, jotka näkyvät pankkien e-laskulistoilla erillisenä muista kunnan laskuista.

 • Arvonnan järjestäjä: Liperin kunta
 • Kampanja-aika: 1.6.-30.11.2022
 • Arvonta ja arvontaan osallistuminen: Arvonta suoritetaan uusien e-laskusopimuksen tehneiden henkilöiden kesken. Arvontaan eivät saa osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 • Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen: Arvonnat suoritetaan viikolla 31 (kesä-heinäkuussa e-laskun tilanneet), viikolla 40 (elo-syyskuussa e-laskun tilanneet) ja viikolla 48 (loka-marraskuussa e-laskun tilanneet). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Emme julkaise voittajien koko nimeä. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden kalenteriviikon kuluessa arvonnasta, arvomme uuden voittajan. Arvontavoittojen luovutuksesta sovitaan suoraan voittajien kanssa. Arvontavoittoja ei postiteta.
 • Arvonnan järjestäjän vastuu: Voittojen yhteenlaskettu arvo on alle 166,66 euroa kuukaudessa. Siten arpajaisveroa ei tarvitse maksaa.
 • Sääntöjen muuttaminen: Liperin kunta pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivustolla välittömästi, mikäli tällaisia muutoksia tullaan tekemään.
 • Tietojenkäsittelyperiaatteet: Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain arvonnan suorittamiseksi tarvittava aika, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Arvontaan käytetyt raportit tuhotaan, kun kaikki voittajat on tavoitettu eikä arvonnassa kerättyjä tietoja hyödynnetä muihin tarkoituksiin.
Ihminen tietokoneen ääressä.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute