Navigaatiovalikko

Maksut ja taksat sisältö

Maksut ja taksat

Täältä löydät Liperin kunnan käytössä olevat maksut ja taksat.

Maksuosoite

Liperin kunnan laskuilla on jatkossa Liperin Osuuspankin tilinumero FI98 5234 0320 0001 82.

E-lasku- tai suoramaksusopimuksen tehneille asiakkaille uusi tilinumero päivittyy automaattisesti ja maksut ohjautuvat seuraavan kerran kunnan uudelle tilille.

Jos olet paperilaskuasiakas ja sinulla on verkkopankissa tallennettuja maksupohjia, toivomme sinun muuttavan maksupohjiin kunnan uuden tilinumeron.

Aiemmin käytössä ollut Danske Bankin tili jää kuitenkin Liperin kunnan käyttöön, eli maksut välittyvät edelleen myös vanhoilla tilitiedoilla.

Laskutamme kuluttaja-asiakkaitamme e-laskulla, paperilaskulla tai suoramaksusopimuksella.

Suosittelemme siirtymistä e-laskuun.

Tarvittaessa lähetämme edelleen myös paperilaskuja

Kunnan laskut saat muutettua e-laskuiksi tehtyäsi sopimuksen omassa verkkopankissasi. Käytä tunnisteena Liperin kunnan edellisen laskun viitettä. Tämän jälkeen kaikki Liperin kunnan laskut tulevat verkkopankkiisi.

 

2021

Asiakirjamaksut

Vesihuoltolaitoksen taksa

Maankäytön taksa

Rakennusvalvonnan taksa

Ympäristönsuojeluviranomaisen taksa

Maa-ainestaksa 

2020

Vesihuoltolaitoksen taksa

Hulevesitaksa

Maankäytön taksa

Maa-ainestaksa

Ympäristönsuojeluviranomaisen taksa

Rakennusvalvonnan taksa

Ruokapalvelun hinnasto

Jäähileaseman taksa, venepaikkamaksut, maankaatopaikka/romuajoneuvot, autopaikkamaksut, toiminta-alueen hyväksymisestä perittävä maksu, työ- ja palveluveloitukset, kunnan suostumus liikenteenohjauslaitteen asettamiseksi, arkistoselvitykset, asiakirjojen kopiointi/skannaus ym. palvelut

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin uuden yläkoulun rakennustyö edennyt suunnitelmien mukaisesti

Liperin uuden yläkoulun rakennustyö edennyt suunnitelmien mukaisesti

Ylämyllylle rakentuvan yläkoulun rakennustyö on edennyt hyvin. Katso tiedotteesta kuvakuulumisia rakennustyömaalta.

Keväällä 2020 käynnistynyt Liperin uuden yläkoulun työmaa Ylämyllyllä on hyvässä vauhdissa.

Koulun perusrunko ja elementtityöt on tällä hetkellä lähes tehty ja koulun muoto ja koko rupeaa hahmottumaan. Koulu onkin näyttävä sisääntulo ja porttirakennus Jyrinkylään saavuttaessa (Ylämyllyntien suunnalta).

Myös koulun ympäristön uudistetut katuverkot kohentavat alueen yleisilmettä ja parantavat alueen liikennöintiä ja turvallisuutta, mikä on erityisen tärkeää, sillä alueella kulkee merkittävä määrä muun muassa koululaisia.

Koulutyömaalla edetään lähes kaikilla rintamilla. Osassa rakennusta tehdään jo väliseiniä. Osalle rakennusta tulee lämmöt ihan lähipäivinä. Toisaalla tehdään vielä perustuksia ja maanvaraisten lattioiden valuja.

Myös julkisivuja ja pihatöitä sekä kaikkea lämpö-, vesi-, sähkö- ja ilmastointitekniikkaa tehdään parhaillaan. Koulun käyttäjäkuntaa on kuultu säännöllisesti ja syksyn mittaan koulun AV-tekniikan sekä kalustuksen osalta on järjestetty käyttäjien ja suunnittelijoiden kanssa useita palavereita ja työpajoja. Erityisesti AV-laitteiden testaukseen liittyvä DEMO-luokka valmistuu aivan lähiaikoina.

- Alkuvaiheen räjähdyslöydösten jälkeen ei koulutyömaalla ole sattunut mitään normaalista poikkeavaa ja kaikki on mennyt suunnitellusti ja edennyt aikataulussa. Rakennushankkeessa on erityisesti panostettu kokonaisvaltaiseen laadun varmistamiseen, Liperin kunnan tekninen johtaja Jouni Pekonen kertoo.

Katso alta muutamia kuvia yläkoulun rakennustyömaalta!

Liperin uuden yläkoulun sisätiloja rakennusvaiheessa

Liperin uuden yläkoulun sisätiloja rakennusvaiheessa, aulatila

Liperin uuden yläkoulun rakennusta, kuvassa ulkoseinä ilman verhoilua

Liperin kunnan logo harmaalla pohjalla

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute