Itsejärjestetty lomitus

Navigaatiovalikko

Itsejärjestetty lomitus sisältö

Itsejärjestetty lomitus

Jos järjestät lomituksen itse, voit hakea korvausta lomituskustannuksiin.

Kun olet valinnut itsejärjestetyn lomituksen, se koskee lomavuoden aikana kaikkia tilan lomaan oikeutettuja ja kaikkia lomitusmuotoja.

Vuosiloman ja tuetun maksullisen lomituksen ajankohdasta ei tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta etukäteen. Sunnuntaipäiviä ei ole rajoitettu eikä samanaikaisvelvoitetta aseteta.

Sijaisavusta riittää, kun teet kirjallisen hakemuksen ennen lomituksen aloittamista.

Korvauksen hakeminen

Täytä korvaushakemus yhdessä lomituksen tehneen ammatinharjoittajan kanssa. Ota hänen toimittamastaan laskusta kopio ja maksa siitä arvonlisäveron osuus.

Toimita korvaushakemus ja laskukopio lomatoimistoon.

Korvaushakemusta ei voi tehdä lomitusnetissä.

Lomatoimisto maksaa lomituspalvelun tuottajalle korvauksen verottomana. Korvauksella on enimmäissumma, joka vuonna 2020 on 27,91 euroa (alv 0 %) lomitustunnilta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli on Liperin kunnan järjestämä uudenlainen tuki kunnan alueella päätoimipaikkaansa pitäville yrityksille.

Tuki on tarkoitettu Liperin kunnan aluetta päätoimipaikkana pitäville yrityksille, joilla on y-tunnus. Yritystoiminnan tulee olla päätoimista ja kannattavaa tai muuttua kannattavaksi yrityspalvelusetelin avulla toteuttavien toimenpiteiden avulla. Yritykset yritysmuodosta (ei yhdistykset) riippumatta missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa voivat hakea tukea!

Yrityspalveluseteli on yrityksille niin sanottua vähämerkityksellistä de minimis -tukea.

Tukea haetaan lomakkeella, joka löytyy Lipertekin verkkosivuilta yrityspalvelusetelin sivulta. Hakemukseen tulee kuvata yrityksen toiminta lyhyesti ja yrityspalvelusetelin käyttötarkoitus. Hakemukseen on liitettävä uusin tuloslaskelma ja tase tai niihin verrattava selvitys hakijan tuloista ja varallisuudesta.

Lue lisää ja hae yrityspalveluseteliä tai vaikka palveluntuottajaksi!

 
Lähikuva tietokoneesta, jonka näytöllä kaavoja ja kuvioita.

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Ilomantsi, Joensuu, Kontiolahti ja Liperi

Outokumpu ja Polvijärvi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute