Työpajatoiminta pääkuva

Navigaatiovalikko

Työpajatoiminta sisältö

Työpajatoiminta

Työpajassa opettelet arkielämän tietoja ja taitoja sekä työelämän pelisääntöjä.

Työpajatoiminta sopii sinulle, mikäli tarvitset tukea työhön, koulutukseen tai kuntoutukseen hakeutumisessa, arjen hallinnassa tai tulevaisuuden suunnittelussa.

Työpajayhteisössä keskeistä on tekemällä oppiminen. Työpajaryhmiin osallistuminen ei vaadi etukäteisosaamista vaan työtehtävät tehdään ohjatusti sekä valmentautujalle sopivaksi räätälöitynä. Työpajoilla voit olla kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa tai palkkatuetussa osa-aikatyössä.

Liperin kirkonkylällä toimii kaksi työpajaa; Puutyöpaja sekä Linkki työpajan taide- ja kädentaitopaja. Näiden lisäksi työpajaryhmiä voi toimia myös Ylämyllyllä sekä Viinijärvellä. Puutyöpajalla tehdään monipuolisesti kunnan sisäisiä kunnostus-, korjaus-, rakennus-, huolto- sekä pintakäsittelytehtäviä. Pajalla valmistetaan myös erilaisia myyntituotteita, ensisijaisesti puusta. Linkki työpajan taide- ja kädentaitopajassa tehdään myynti- ja tilaustuotteita erilaisin tekniikoin sekä järjestetään näyttelyitä taiteen hyvinvointivaikutuksia hyödyntäen.

Linkki työpaja; taide- ja kädentaitopaja

Opintie 1, 83100 Liperi

Linkki työpaja; voimavararyhmät (syksy 2021)

Kauppatie 4, 84300 Viinijärvi

Ylämyllyntie 62 B, 80400 Ylämylly

Puutyöpaja

Selkärannantie 1, 83100 Liperi (katso sijainti)
 

Kysy rohkeasti lisää työhönvalmentaja Reetta Partaselta!

Lomake

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!

Syötä kenttään etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja mahdollisesti sähköposti.

Työpajatoiminta katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Haku infrapäällikön virkaan on avoinna

Haku infrapäällikön virkaan on avoinna

Liperin kunta hakee infrapäällikköä vakituiseen virkaan. Infrapäällikön tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen, aukioiden ja muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen. Hakuaika päättyy 23. kesäkuuta 2021 klo 15:00.

Haemme joukkoomme joustavaa, ongelmanratkaisukykyistä ja motivoitunutta henkilöä Liperin kunnan infrapäälliköksi.

Tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen, aukioiden ja muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen.

Infrapäällikkö toimii myös vesihuoltopäällikön varahenkilönä vesihuoltolaitoksen kehittämisessä ja lakisääteisten tehtävien hoitamisessa sekä sijaistaa vuosilomat ja mahdolliset muut poissaolot.

Tehtävän kelpoisuutena on soveltuva opistotason koulutus, vastaava amk -tutkinto tai muu tekninen koulutus sekä riittävä käytännön kokemus toimialaan kuuluvista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Virka täytetään 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Haastattelut pidetään 30.6.2021 klo 12–16.

Kaksi miestä työvaatteissa kantamassa liikennemerkkiä pellon reunassa

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Reetta Partanen

Työhönvalmentaja
 050 409 0304
reetta.partanen@liperi.fi
Ylämyllyntie 62 B, 80400 Ylämylly

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute