Navigaatiovalikko

Maksut ja taksat sisältö

Maksut ja taksat

Täältä löydät Liperin kunnan käytössä olevat maksut ja taksat.

Maksuosoite

Liperin kunnan laskuilla on jatkossa Liperin Osuuspankin tilinumero FI98 5234 0320 0001 82.

E-lasku- tai suoramaksusopimuksen tehneille asiakkaille uusi tilinumero päivittyy automaattisesti ja maksut ohjautuvat seuraavan kerran kunnan uudelle tilille.

Jos olet paperilaskuasiakas ja sinulla on verkkopankissa tallennettuja maksupohjia, toivomme sinun muuttavan maksupohjiin kunnan uuden tilinumeron.

Aiemmin käytössä ollut Danske Bankin tili jää kuitenkin Liperin kunnan käyttöön, eli maksut välittyvät edelleen myös vanhoilla tilitiedoilla.

Laskutamme kuluttaja-asiakkaitamme e-laskulla, paperilaskulla tai suoramaksusopimuksella.

Suosittelemme siirtymistä e-laskuun.

Tarvittaessa lähetämme edelleen myös paperilaskuja

Kunnan laskut saat muutettua e-laskuiksi tehtyäsi sopimuksen omassa verkkopankissasi. Käytä tunnisteena Liperin kunnan edellisen laskun viitettä. Tämän jälkeen kaikki Liperin kunnan laskut tulevat verkkopankkiisi.

 

2021

Asiakirjamaksut

Vesihuoltolaitoksen taksa

Maankäytön taksa

Rakennusvalvonnan taksa

Ympäristönsuojeluviranomaisen taksa

Maa-ainestaksa 

2020

Vesihuoltolaitoksen taksa

Hulevesitaksa

Maankäytön taksa

Maa-ainestaksa

Ympäristönsuojeluviranomaisen taksa

Rakennusvalvonnan taksa

Ruokapalvelun hinnasto

Jäähileaseman taksa, venepaikkamaksut, maankaatopaikka/romuajoneuvot, autopaikkamaksut, toiminta-alueen hyväksymisestä perittävä maksu, työ- ja palveluveloitukset, kunnan suostumus liikenteenohjauslaitteen asettamiseksi, arkistoselvitykset, asiakirjojen kopiointi/skannaus ym. palvelut

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left YTYÄ-hankkeeseen etsitään lisää työhönvalmentajia

YTYÄ-hankkeeseen etsitään lisää työhönvalmentajia

Liperin, Outokummun, Polvijärven ja Kontiolahden yhteistyössä toteuttama YTYÄ! - YhteistTYÖLLÄ tuloksiin -hanke hakee uusia työhönvalmentajia. Hakuaika päättyy 18. huhtikuuta 2021 klo 23:59.

YTYÄ!- YhteisTYÖLLÄ tuloksiin-hanke (ESR) on Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kuntien sekä Outokummun kaupungin yhteinen työllisyyshanke, joka kestää 30.6.2023 saakka.

Etsimme joukkoomme neljää määräaikaista (1.6.2021-30.6.2023) työhönvalmentajaa vahvistamaan työllisyystiimiämme Liperin kunnan ja Outokummun kaupungin työllisyyspalveluissa.

Olisitko sinä meidän seuraava tiimipelaajamme, jolla on tahtoa tehdä yhteistyötä niin työnhakijoiden kuin työnantajien parissa?

Työhönvalmentajana vastaat liperiläisten tai outokumpulaisten työnhakijoiden yksilöllisestä ja tavoitteellisesta työhönvalmennuksesta kohti koulutusta, työtä tai muita työllistymistä edistäviä toimia.

Tulet myös itse liikkumaan hankekuntien välillä, joten tarvitset työssäsi omaa autoa.

Hakuaika työhönvalmentajan tehtävään päättyy 18. huhtikuuta 2021 klo 23:59.

Työllisyyshankkeen logo

Lisätietoja antaa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute