Ilmoittautuminen pääkuva

Navigaatiovalikko

Kouluun ilmoittautuminen sisältö

Kouluun ilmoittautuminen

Erillistä ilmoittautumista ensimmäiselle luokalle ei tarvita. Ole yhteydessä hyvinvointipalveluihin, mikäli lapsesi vaihtaa koulua tai muuttaa paikkakunnalle kesken lukuvuoden.

Oppilaan ilmoittautumista koulun ensimmäiselle luokalle ei tarvitse tehdä vuonna 2024 lainkaan itse. Hyvinvointipalvelut poimivat väestörekisteristä tulevat ensimmäisen luokan oppilaat ja päätös oppilaaksi otosta tehdään näiden tietojen perusteella kouluilla.

Päätös koulupaikasta julkaistaan 1.2.2024 vanhemmille lapsen Wilmassa. Huoltajan tulee vahvan tunnistautumisen avulla luoda omat Wilma-tunnukset ja näin kirjautua järjestelmään.

Wilma tulee olemaan koulun ja kodin yhteinen viestintäkanava lapsen koko koulupolun ajan.

Ohjeet Wilma-tunnusten tekemiseksi löytyvät Wilman etusivulta Wilmaan kirjautuminen. Tunnusten luomisen jälkeen kirjaudutaan järjestelmään, josta oppilaaksiottopäätös löytyy Hakemukset ja päätökset -välilehdeltä.

Jos lapsi ei aloita koulua Liperin kunnan koulussa, tulee huoltajan olla yhteydessä hyvinvointipalveluiden hallintosihteeriin p. 050 407 9575.

Koulun vaihtaminen kesken lukuvuoden

Jos lapsesi vaihtaa koulua kesken vuoden tai muuttaa paikkakunnalle, ilmoita hänet uuteen kouluun paperisella lomakkeella. Voit tulostaa oppilastietoilmoituksen tai pyytää lomakkeen koululta. Toimita lomake täytettynä suoraan tulevaan kouluun tai hyvinvointipalveluiden toimistosihteerille.

Uuden koulun rehtoriin on hyvä olla yhteydessä mahdollisimman pian, kun koulun vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi. Näin varmistamme mahdollisimman hyvän siirtymän uuteen kouluun. Ilmoitathan muutosta myös entiselle koululle. Jos et tiedä, mikä on lapsesi uusi koulu, niin ota yhteyttä hyvinvointipalvelujen hallintosihteeriin.

Koulujen yhteystiedot löydät täältä:

Liperin koulu

Mattisenlahden koulu

Salokylän koulu

Viinijärven koulu

Ylämyllyn koulu

Kouluun ilmoittautuminen katso myös nämä

Yhteystiedot

Riitta Lappalainen

Hyvinvointijohtaja
 040 834 7185
riitta.lappalainen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

Maija Niemeläinen

Hallintosihteeri
 050 407 9575
maija.niemelainen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

Henkilökuva

Riina Sorsa

Toimistosihteeri
 040 674 2820
riina.sorsa@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute