Nuorten harrastusmahdollisuudet pääkuva

Navigaatiovalikko

Harrastusmahdollisuudet, sisältö

Nuorten harrastusmahdollisuudet Liperissä

Liperin kunnassa pystyt harrastamaan monipuolisesti niin liikuntaa kuin kulttuuria. Kuntamme alueelta löytyy frisbeegolfrata, graffitiseinä, skeittiparkki, nuorisotaloja, sekä paljon erilaisia liikuntapaikkoja ja yhdistyksiä, jotka tarjoavat harrastusmahdollisuuksia. Liperin kunnan vapaa-aikapalvelut järjestävät monenlaista ohjelmaa myös koulujen loma-aikoina. 

 

Katso tästä mitä kaikkea kivaa Liperin nuorisotyö järjestää kesällä 2021! 

 

Mediaprojekti: Nuorten Pohjois-Karjala 2021


Mediaprojektin järjestää Liperin kunnan nuorisotyö. Projekti on suunnattu alle 20-vuotiaille pohjoiskarjalaisille nuorille ja sen teemana on nuorten kulttuuri sekä pohjoiskarjalaisuus.

Projektiin voit osallistua lähettämällä yhden tai useamman kuvan/videon. Aikaa osallistua on elokuun loppuun saakka. Kesän 2021 aikana saaduista kuvamateriaaleista koostetaan yksi tai useampi kokonaisuus ja se julkistetaan Liperin kunnan somekanavissa sekä myös mahdollisesti Pohjois-Karjalan maakuntaliiton sivuilla.


Huom! Heinäkuun loppuun mennessä toimitetuista kuvamateriaaleista koostetaan myös lyhyt video maakuntapäiville, jotka järjestetään Pohjois-Karjalan maakunnan 300-vuotis juhlavuoden kunniaksi.

Mitä ihmettä voin siis kuvata?

Voit siis kuvata ihan mitä vain, esimerkiksi millaiselta sinun harrastuksesi, vapaa-aikasi, asuinympäristösi tai arkipäiväsi näyttää. Tykkäätkö viettää aikaa kavereiden kanssa, parkourata, ratsastaa, maalata, pyöräillä, uida, pelata, leipoa, ajaa mopolla... Voit vaikka kuvata millaisia tunteita ne herättää tai miltä toiminta sinun elämässäsi näyttää? Tyyli on vapaa!

Kuvanlähetyslomakkeen kautta voit myös halutessasi osallistua herkkupaketin arvontaan. Herkkupaketti sisältää makeis- ja sipsipussin, suklaata sekä 1,5 l virvoitusjuoman. Herkkupaketteja arvotaan 2 kpl syyskuussa 2021. Arvonnan toteuttaa Liperin kunnan nuorisotyö. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. HUOM! Palkintoa ei postiteta.

Kuvaamiseen ja julkaisemiseen liittyy tekijänoikeuteen, yksityisyyteen, kunniaan ja henkilösuojaan liittyviä sääntöjä ja hyvän tavan mukaisia käytänteitä. Luethan kuvien ottoon sekä julkaisemiseen liittyvät ohjeet tarkasti ennen kuvan lähettämistä. Ohjeet löytyvät sähköisestä osallistumislomakkeesta.

Voit lähettää kuvasi ja osallistua projektiin tästä linkistä.
 

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä vapaa-aikaohjaajaan; Sanna Härkönen 050 472 3209, sanna.harkonen@edu.liperi.fi

Mediaprojektiin liittyviä mediapajoja löydät Liperin nuorisotyön kesätoiminnoista! Ajankohtaiset päivitykset löydät Liperin nuorisotyön Instagram ja Facebook sivuilta.

_____________________________

Digipalvelun työryhmä

 

Syksyllä 2021 toimintansa aloittaa Liperin nuorisotyön uusi nuorille suunnattu digipalvelu, joka on parhaillaan suunnitteluvaiheessa. Palvelun sisällön lähtökohtana ovat nuorten omat kiinnostuksen kohteet. Sisältöä on suunnittelemassa ja toteuttamassa eri ikäisistä nuorista koostuva työryhmä yhdessä nuoriso-ohjaajan kanssa.

 

Olisitko juuri sinä kiinnostunut kehittämään uutta digipalvelua?

Jos olet 13–18-vuotias ja haluat

 • toimia ryhmässä erilaisten ihmisten kanssa
 • oppia uusia taitoja
 • olla mukana luomassa jotakin aivan uutta
 • ikimuistoisia kokemuksia

Tule rohkeasti mukaan!

 

Sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta tai osaamista esimerkiksi digitaalisten välineiden käytöstä, riittää että olet kiinnostunut aiheesta. Mahdollisuuksia osallistua ja tehdä löytyy muun muassa…

 • digipalvelun sisällön

  • ideoinnista

  • kehittämisestä

  • tuottamisesta

  • editoinnista...

 

Digiryhmän kokoontumisajat ja ajankohtaiset kuulumiset voit tarkistaa Liperin nuorisotyön Instagram ja Facebook sivuilta. Lisätietoja saat vapaa-aikaohjaajalta: Sanna Härkönen 050 472 3209, sanna.harkonen@edu.liperi.fi

 

Meiltä löydät myös jonkin verran ilmaiseksi lainattavia välineitä, kuten frisbeegolfkiekkoja, kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja, trangioita, telttoja ja lumikenkiä.

Tutustu alla oleviin linkkeihin ja kuntamme harrastusmahdollisuuksiin. 

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute