Navigaatiovalikko

Nuorten Digi, sisältö

Nuorten Digi

Nuorille suunnattua vapaa-ajan toimintaa, digitaalisesti!

Nuorten Digi sisältää muun muassa monipuolisesti erilaista harrastustoimintaa digitaalisten välineiden, toiminnan ja ympäristöjen parissa. 

________________________________

Pienryhmätoimintaa keväällä 2022

 

Päivitämme tulevasta pienryhmätoiminnasta lisää tietoa tammikuusta 2022 alkaen: nuortenliperi.fi - Digiä ja pelaamista

 

Digitiistai

 

Digitiistai on sisällöltään vaihtelevaa, ohjattua toimintaa, johon voit osallistua niin etänä kuin paikanpäälläDigitiistaissa on erilaisia teemoja ja siellä voit mm. viettää aikaa, oppia digitaitoja, saada apua opiskeluun, keskustella ja saada tietoa ajankohtaisista aiheista, sekä osallistua erilaisiin visailuihin ja kilpailuihin. Etäosallistumiseen alustana toimii Discord, joka on maksuton keskusteluohjelma. Discordissa voidaan keskustella niin teksti-, kuin puhekanavilla. Digitiistai lähetykset Discordissa jatkuvat jälleen tammikuussa. Lähetyksiä on jatkossa kerran kuukaudessa.

Sisällytämme Digitiistai lähetyksiin vaihdellen myös eri sovelluksia, joiden suositusikärajat ovat 13+, esim. Discord, Instagram, TikTok ja Youtube. Tästä syystä alle 13-vuotiailta osallistujilta tarvitaan vanhemman/huoltajan suostumus.

______________________________________

Näin pääset mukaan Digitiistaihin:

 

Tule mukaan paikanpäälle!

Jos haluat tulla mukaan paikanpäälle, niin ota yhteyttä ohjaajaan! Kokoonnumme vaihdellen eri paikoissa Liperin kunnan alueella, pääsääntöisesti nuorisotaloilla. 

 

Osallistu etänä!

Digitiistain ohjelmaa voit seurata etänä puhekanavalla. Kommentoida voit joko puhekanavalla tai tekstikanavalla

 

Lataa sovellus puhelimelle tai tietokoneelle GooglePlay-kaupasta:

  • Discordiin rekisteröityminen on helppoa. Rekisteröitymiseen tarvitsee sähköpostiosoitteen, käyttäjätunnuksen sekä omalle henkilökohtaiselle käyttäjätilille soveltuvan salasanan.
  • Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiin tulee vahvistusviesti ja käyttäjätili vahvistetaan klikkaamalla vahvistusviestin linkkiä.
  • Sovelluksen lataamisen jälkeen Digitiistaihin pääset helpoiten klikkaamalla tästä kutsulinkistä.

 

Digitiistaihin voit myös liittyä rekisteröitymättä. Rekisteröimätön tili on ns. kertakäyttöinen eli se ei tallenna esim. keskusteluja.

  • Selainversioon pääset->  https://discord.com/ -> avaa Discord-selaimessa.
  • Luo käyttäjänimi, lue ja hyväksy käyttöehdot.
  • Klikkaa ”en ole robotti” ja seuraa ohjeita.
  • Klikkaa sinistä tekstiä ”Onko sinulla jo kutsu? Liity palvelimelle”-> kirjoita Digitiistain kutsulinkki: https://discord.gg/jdSUUe8y3h

____________________________________________

Digitiistain ohjelmat

 

Lähetys klo 16-19 välillä. Joka tiistai eri teema -> teemat päivitetään tähän sivustolle aina kuukauden viimeisellä viikolla. Päivitämme Digitiistaiden sisältöjä myös Liperin nuorisotyön Instagram ja Facebook-sivuille. Otamme ilomielin toiveita ja ideoita sisällön suhteen vastaan, sekä myös toteutamme niitä parhaamme mukaan! Voit tarkistaa seuraavan kerran aikataulun myös Discordista: Digitiistain ohjeistus ja aikataulu.
 

______________________________________

Mukaan toimintaan?

 

Oletko sinä kiinnostunut esimerkiksi podcasteista, digitaalisesta pelaamisesta, editoinnista, somesisältöjen tekemisestä vai jostain muusta? Haluaisitteko järjestää porukalla esimerkiksi tapahtuman tai teemaillan nuorisotalolla?

Kerro toiveesi ja ideasi meille nuorisotyöntekijöille, joko nuorisotalo-iltojen yhteydessä tai ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

 

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

Yhteystiedot

Henkilökuva

Sanna Härkönen

Vapaa-aikaohjaaja
 050 472 3209
sanna.harkonen@edu.liperi.fi
Koivutie 4, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute