Esiopetuksen kuljetus pääkuva

Navigaatiovalikko

Esiopetuksen kuljetus sisältö

Esiopetuksen kuljetus

Järjestämme esiopetuksen kuljetukset yhdessä perusopetuksen koulukyytien kanssa.

Lapsesi saa maksuttoman kuljetuksen esiopetukseen, jos matka lähimpään esiopetuspaikkaan on kolme kilometriä tai enemmän ja lapsi osallistuu vain esiopetukseen. Jos lapsesi osallistuu varhaiskasvatukseen aamulla ja iltapäivällä, vastaat kuljetuksista itse.

Järjestämme esiopetuksen kuljetukset yhdessä perusopetuksen koulukyytien kanssa. Kuljetusten aikataulut julkaistaan kouluun.fi palvelussa, johon huoltajat saavat tunnukset tekstiviestillä viimeistään elokuun alussa.

Huomaathan, että lapsesi luovutetaan aina aikuiselta aikuiselle!

Sinun tulee olla saattamassa lapsesi auton kyytiin ja ottamassa vastaan, kun paluukyyti saapuu esiopetuksesta. Haluamme taata jokaiselle lapselle turvallisen esiopetusmatkan. Jos  et ole lastasi vastassa, kuljettaja tuo lapsen takaisin esiopetuspaikkaan.

Kaksivuotisen esiopetuskokeilun koulumatkaetuus

Kaksivuotisen esiopetuksen (Paloaukean, Viinijärven ja Lautasuon päiväkodit) ensisijainen koulumatkaetuus on vanhemmille maksettava Liperin koulukuljetussäännön mukainen saattoavustus. Vanhemmat kuljettavat lapsen itse esiopetukseen ja kunta maksaa siitä korvauksen, jos matka on kolme kilometriä tai sen yli.

Saattoavustuksen määrä on kulloinkin voimassa oleva KELA-korvaus oman auton käytöstä. Tiedot koulumatkaetuutta käyttävistä kaksivuovuotiseen esiopetukseen osallistuvista lapsista kerätään elokuussa.

Esiopetuskokeilun toisena vuonna on mahdollista saada kuljetus, jos yksikkö sijaitsee oman koulupiirin alueella ja kuljetusreitti sinne on olemassa.

Ilmoita lapsesi kuljetukseen

Tarvitsetko lapsellesi kyydin esiopetukseen? Ilmoita tarpeesta kuljetustarvelomakkeella.

Ilmoita lapsesi kuljetustarve palvelusuunnittelijalle 15.2.2023 mennessä. Voit toimittaa lomakkeen sähköpostilla tai postitse.

 

Esiopetukse kuljetus katso myös nämä

Yhteystiedot

Henkilökuva.

Katja Penttinen

Palvelusuunnittelija
 0400 428 397
katja.penttinen@liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute