Ruokalistat alisivun pääkuvat

Navigation Menu

Ruokalistat sisältö

Ruokalistat

Täältä näet, mitä katamme kulloinkin tarjolle päiväkodeissa, esikouluissa, kouluissa, palvelutaloissa ja terveyskeskussairaalassa.

Penttilänpihan ja Neliapilan palvelutalot ovat muuttuneet ryhmäkodeiksi 1.1.2019 alkaen. Kummankin ryhmäkodin kaikki ateriat tuotetaan ja kuljetetaan Ravintokeskukselta Liperin kirkonkylältä ruokapalvelun omalla autolla.

Olemme pitäneet kouluissamme ja päiväkodeissamme asiakastyytyväisyyskyselyt loppukeväällä 2019. Saamamme palautteiden pohjalta muutamme hieman ruokalistaamme syyslukukaudella. Kaikissa muutoksissa huomioimme myös voimassa olevat ravitsemussuositukset. Usean vuoden ajan asiakaspalautteissa ei-suosiota saanutta kasvissosekeittoa tarjotaan jatkossa vain vaihtoehtoruokana muun keiton rinnalla. Broilerikurpitsavuoka ja paella broilerista vaihtuvat myös toisiksi ruoiksi. Palautteissa toivottu nakkikastike palaa ruokalistalle.

Päiväkotien ruokalista syksy 2019

Koulujen lounaslista syksy 2019

Leikkitoiminnan ja iltapäiväkerhojen aamu- ja välipalat syksy 2019

Ravintokeskuksen ruokalista kevät 2019

 

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavia aineita koskevat tiedot ruoistamme sekä elintarviketietoasetuksen edellyttämät tiedot alkuperämaasta tai lähtöpaikasta saat pyytämällä toimipaikkojen ruokapalveluhenkilökunnalta. Ruoanvalmistuksessa käyttämämme tuoreliha on aina suomalaista.

Noudatamme allergioihin liittyvien erityisruokavalioiden toteuttamisessa kansallista allergiaohjelmaa. Mikäli lapsesi saa merkittäviä tai hengenvaarallisia oireita ruoasta, hän tarvitsee erityisruokavaliota. Huolehdi, että terveydenhuolto tarkistaa lapsesi erityisruokavaliolausunnon vähintään vuosittain ja aina ruokavalion muuttuessa. Toimita uusi päivitetty lausunto varhaiskasvatuksen yksikköön tai kouluun.

 

Asset Publisher

Maarit Määttä

Ruokapalvelupäällikkö
040 563 8138
maarit.maatta@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute