Aamu- ja iltapäivätoiminta

Navigaatiovalikko

Ap- ja ip-toiminta sisältö

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta ovat leikkiä, liikuntaa, läksyjä ja lepoa sopivassa suhteessa.

Aamu- ja iltapäivätoiminta ovat mukavaa ja opettavaista ajanvietettä ennen ja jälkeen koulupäivän. Perusopetuksen iltapäivätoimintaa järjestämme Liperin, Mattisenlahden, Salokylän, Viinijärven ja Ylämyllyn kouluilla.

Iltapäivätoimintaa järjestämme 1–2-luokkien oppilaille ja muiden vuosiluokkien niille oppilaille, jotka tarvitsevat erityistä tukea.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan sisältö

Aamu- ja iltapäivätoiminta tukee kodin ja koulun kasvatustyötä, lapsen tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua sekä edistää lasten hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta, ennaltaehkäisee syrjäytymistä ja lisää osallisuutta.

Iltapäivätoiminnassa lapset pääsevät leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan toisten lasten kanssa. Myös läksyjen tekemiselle sekä lepäämiselle ja rentoutumiselle on varattu riittävästi aikaa. Toimintaa ohjaa aina ammattitaitoinen henkilöstö.

Kannustamme terveellisiin elämäntapoihin ja opetamme myönteistä, vastuullista suhtautumista luontoon.

Iltapäivätoiminta voi sisältää myös koulujen hankkeisiin liittyvää tekemistä.

Aamu- ja iltapäivätoiminta Katso myös nämä

Katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Tiedote muutoksista koulujen johdossa

Tiedote muutoksista koulujen johdossa

Liperin ja Ylämyllyn kouluilla tapahtuu muutoksia johtajajärjestelyissä. Neuvotteluja pysyvistä johtajajärjestelyistä käydään vuoden 2020 aikana.

Apulaisrehtori Virpi Erosen siirtyessä Polvijärvelle Liperin koulun apulaisrehtorina aloittaa 10.2.2020 erityisluokanopettaja, Ylämyllyn koulun apulaisjohtaja Pirjo Pasanen. Liperin koulun rehtori- ja alakoulun apulaisjohtajajärjestelyt pysyvät ennallaan.

Ylämyllyn koululla apulaisjohtajaksi nousee luokanopettaja/erityisopettaja Anri Kuivalainen. Rehtori- ja Jyrin yksikön apulaisjohtajajärjestelyt pysyvät ennallaan. Anri Kuivalainen jatkaa edelleen oman luokkansa luokanopettaja apulaisjohtajatyön rinnalla. 6. luokan erityisluokanopettajaksi Pirjo Pasasen tilalle palkataan sijainen.

Aiemmin tammikuun alussa Viinijärven koulunjohtajaksi siirtyi erityisluokanopettaja Katja Ruotsalainen entisen rehtorin Riitta Lappalaisen siirtyessä Liperin kunnan hyvinvointijohtajaksi.

Liperin, Ylämyllyn ja Viinijärven koulujen johtajajärjestelyt ovat määräaikaisia. Neuvotteluja pysyvistä johtajajärjestelyistä käydään vuoden 2020 aikana.

Ilmakuva Liperin kirkonkylästä, etualalla koulu ja urheilukentät.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute