Ruokalistat alisivun pääkuvat

Navigation Menu

Навигационная цепочка

Ruokalistat sisältö

Ruokalistat

Täältä näet, mitä katamme kulloinkin tarjolle päiväkodeissa, esikouluissa, kouluissa, palvelutaloissa ja terveyskeskussairaalassa.

Olemme päivittäneet ruokalistamme.

Noudatamme allergioihin liittyvien erityisruokavalioiden toteuttamisessa kansallista allergiaohjelmaa. Mikäli lapsesi saa merkittäviä tai hengenvaarallisia oireita ruoasta, hän tarvitsee erityisruokavaliota. Sinun tulee pyytää varhaiskasvatuksessa tai koulussa olevalle allergiselle lapsellesi terveydenhuollossa tehty lausunto erityisruokavalion tarpeesta. Huolehdi myös, että terveydenhuolto tarkistaa lapsesi erityisruokavaliolausunnon vähintään vuosittain ja aina ruokavalion muuttuessa. Toimita uusi päivitetty lausunto varhaiskasvatuksen yksikköön tai kouluun. Varhaiskasvatushenkilökunnan ja opetushenkilökunnan tulee tietää lapsesi erityisruokavaliosta. Varhaiskasvatusyksikkö toimittaa hoidossa olevan lapsesi lausunnon ruokapalveluun. Ruokapalvelu saa koulussa olevan lapsesi erityisruokavaliolausunnon suoraan terveydenhoitajalta.

 

Päiväkotien ruokalista syksy 2018

Koulujen lounaslista syksy 2018

Leikkitoiminnan ja iltapäiväkerhojen aamu- ja välipalat syksy 2018

Ravintokeskuksen ruokalista syksy 2018

Palvelutalo Neliapilan lounaslista syksy 2018

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavia aineita koskevat tiedot ruoistamme sekä elintarviketietoasetuksen edellyttämät tiedot alkuperämaasta tai lähtöpaikasta saat pyytämällä toimipaikkojen ruokapalveluhenkilökunnalta.

Публикатор

Maarit Määttä

Ruokapalvelupäällikkö
040 563 8138
maarit.maatta@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute