Hallinto tietosuojaselosteet pääkuva

Navigaatiovalikko

Tietosuoja sisältö

Tietosuoja

Uusi tietosuojalainsäädäntö tarkentaa henkilötietojen käsittelyä

EU:n tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018. Tietosuoja-asetuksen lisäksi noudatetaan henkilötietolakia, kunnes kansallinen tietosuojalaki on säädetty.

Kunnassa henkilötietojen käsittely perustuu lainsäädäntöön tai henkilön suostumukseen.

Jokaisella on tietosuoja-asetuksen mukaan oikeus

  • tarkastaa mitä tietoja hänestä on henkilörekistereissä
  • oikeus tietää kuka tietoja on käsitellyt
  • oikeus oikaista virheelliset henkilötiedot
  • oikeus tietojen poistamiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen ja
  • oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

 Tietosuoja-asetuksessa säädetään tarkemmin, mitä oikeudet tarkoittavat käytännössä.

Omien tietojesi tarkastusta voit pyytää lähettämällä kirjallisen yksilöidyn tietopyynnön sähköpostilla osoitteeseen tietosuojavastaava(at)liperi.fi. Myöhemmin tietopyynnöt on mahdollista tehdä sähköisen palvelun kautta. Ohjaamme tietojen tarkastus- tai korjauspyynnöt kunnan palvelualueiden henkilörekisterien yhteyshenkilöille.

Voit ilmoittaa myös havaitsemistasi tietoturvaloukkauksista tai -rikkomuksista sähköpostilla tietosuojavastaava(at)liperi.fi.

Lisätietoja ja neuvoja henkilötietojen käsittelystä kunnassa saat tietosuojavastaavalta ja tietosuojavaltuutetun sivuilta.

Liperin kunnan tietosuojavastaava on tiedonhallintasuunnittelija Sini Rantaeskola ja varalla hallintopäällikkö Terttu Sarkkinen.

 

Päivitämme tietosuojaselosteitamme parhaillaan ja julkaisemme ne heti niiden valmistuttua.

 

Tietosuojaselosteet

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Asiakirja- ja mediatiedostot

  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Asiakirja- ja mediatiedostot

    Kansiot
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Yhteystiedot

    Sini Rantaeskola

    Tiedonhallintasuunnittelija
    040 674 7642
    sini.rantaeskola@liperi.fi
    Varolantie 3, 83100 Liperi

    Terttu Sarkkinen

    Hallintopäällikkö
    040 761 1055
    terttu.sarkkinen@liperi.fi
    Varolantie 3, 83100 Liperi

    SOME painikkeet

    Sivu arviointi ja palaute