Navigaatiovalikko

Ystävyyskunnat sisältö

Ystävyyskunnat

Liperin kunnalla on kuusi ystävyyskuntaa.

Ystävyyskuntasuhteiden solmiminen on kuntien vanhin kansainvälisen toiminnan muoto. Ystävyyskuntasuhteita on solmittu kansojen yhteyksien ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi. Tavoitteena on edistää ja tukea ystävyyssuhteiden luomista kouluihin, yhdistyksiin, järjestöihin ja poliittisiin puolueisiin. 

Liperillä on kuusi ystävyyskuntaa: ruotsalainen Orsa, virolainen Saku, norjalainen Rendalen, tanskalainen Aalborg, saksalainen Büchen ja Venäjällä, Karjalan tasavallassa Äänisjärven piirihallintoon kuuluva Soutjärven vepsäläiskylä. 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Postilaatikoihin on jaeltu vanhoja evakuointikortteja - mihinkään toimenpiteisiin ei tarvitse ryhtyä

Postilaatikoihin on jaeltu vanhoja evakuointikortteja - mihinkään toimenpiteisiin ei tarvitse ryhtyä

Korttien alkuperästä tai jakelijasta ei ole tietoa.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos tiedotti maanantaina 22.8., että Liperissä on postilaatikoihin ilmestynyt vanhoja evakuointikortteja.

Mikäli postilaatikkoosi on tullut evakuointikortti, voit olla huoletta. Kortit ovat vanhoja eivätkä liity mihinkään tositilanteeseen. Korttien alkuperästä tai jakelijasta ei ole tietoa.

Pelastuslaitos muistuttaa, että Pohjois-Karjalassa on tällä hetkellä turvallista olla ja elää. Mihinkään toimenpiteisiin ei tarvitse ryhtyä. Jos väestönsuojelulle olisi oikeasti tarvetta, viranomaiset tiedottaisivat siitä myös muissa kanavissa kuin postitse.

Liperin kunnan logo.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute