Yritysten tarinat pääkuva

Navigaatiovalikko

Yritykset

angle-left Yritystarina, Beauty house Johanna

Brändi ja palvelut esiin yrityspalvelusetelin avulla

Beauty house Johanna kehitti markkinointiaan Lipertekin yrityspalvelusetelin avulla.

Tumma taustaa vasten nainen, jolla pitkät vaaleat hiukset letillä

Kuva: Mella Lehtonen Mediamaisema Oy

Monipuolisten palvelujen paikka

Beauty house Johanna on vuonna 2016 toimintansa aloittanut kauneushoitola, joka toimii Ylämyllyllä. Yrittäjänä toimii sairaanhoitaja (YAMK), kosmetologi ja vuonna 2022 jalkahoitajaksi valmistuva Johanna Toropainen.

Beauty house Johanna tarjoaa monipuolisesti kauneus, - lävistys- ja hyvinvointipalveluita. Työssään Johanna hyödyntää kosmetologiosaamisensa lisäksi ammatillista kokemustaan sairaanhoitajana: asiakkaan terveys ja mahdolliset sairaudet otetaan huomioon kaikissa hoidoissa.

Brändiä kirkastamaan

Johanna oli jo aiemmin tunnistanut tarpeen kehittää yrityksensä markkinointia ja lisätä oman persoonansa näkyvyyttä. Kehittämistoimenpiteen toteuttajaksi Johanna valitsi yrityspalvelusetelituottajarekisteristä Mediamaisema Oy:n.

- Mediamaiseman Oy:n yrittäjän Mella Lehtosen työnäytteet auttoivat valinnan tekemisessä, Toropainen kertoo.

Yhdessä Mediamaiseman kanssa Toropainen kehitti ja vahvisti yrityskuvaa ja myös omaa henkilöbrändiään. Samalla panostettiin yrityksen palveluiden parempaan näkyvyyteen.

- Ammattilaisen tekemä mainos somekanaviin sekä henkilökuvien ottaminen säästi aikaa merkittävästi itseltä muuhun työhön. Samalla se antaa yrityksestä ammattimaisemman kuvan ulospäin, Toropainen kiittelee.

Helposti haettava

Yrityspalvelusetelin hakeminen oli Toropaisen mukaan melko helppoa. Yrityspalveluseteli madalsi kynnystä brändätä omia verkkosivuja ja palvelusetelillä osin ostettuun mainokseen sai mahtumaan hyvin useita nykyaikaisia ihoa nuorentavia hoitojen kuvauksia.

- Muita tila- ja henkilövalokuvia voi käyttää myöhemminkin erilaisissa mainoksissa, Toropainen lisää.

Yrityspalvelusetelillä tuetaan Liperin alueella päätoimipaikkaansa pitävien yritysten kehittymistä. Elinvoima, johon kuuluu yrittäjyyden tukeminen, on yksi Liperin kunnan ja Lipertek Oy:n keskeisistä strategisista painopisteistä.

Lipertek Oy:n tarjoama yrityspalveluseteli tukee yrittäjyyttä ja kannustaa yrityksiä toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Setelin etuina ovat sen helppokäyttöisyys ja nopeus. Lisätietoja yrityspalvelusetelistä saat Lipertekin yritysneuvojalta, p. 050 472 8575 sekä verkkosivulta www.lipertek.fi/yrityspalveluseteli 

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute