Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yli 70-vuotiaiden 4. koronarokotusten Walk in -tilaisuus Joensuussa 6.8.

Yli 70-vuotiaiden 4. koronarokotusten Walk in -tilaisuus Joensuussa 6.8.

Lauantaina 6.8. käynnistyy myös yli 18-vuotiaiden riskiryhmään kuluvien 4. rokotusten ajanvaraus.

Siun sote järjestää yli 70-vuotiaille 4. koronarokotuksia ilman ajanvarausta Joensuussa lauantaina 6.8.2022 klo 9–16.

Rokotustilaisuus järjestetään osoitteessa Malmikatu 9, Joensuu. Tarjolla on 400 Biontech-Pfizerin koronarokotetta. Rokotuksia jatketaan siihen saakka, kun rokotteita riittää, kuitenkin ainakin klo 16 saakka.

Rokotukset toteutetaan vuoronumeroilla. Tilaisuuteen saapuvien on hyvä varautua odottamaan vuoroaan ulkona ja pukeutumaan sään mukaisesti. Rokotusta varten mukana tulee olla Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus sekä tieto 3. koronarokotteen rokotuspäivästä.

Tilaisuudessa 4. koronarokote annetaan 70 vuotta täyttäneelle henkilölle, joka on saanut 3. koronarokoteannoksen vähintään kolme kuukautta sitten. Kolme koronarokotetta saaneilla henkilöillä, jotka ovat sairastaneet koronavirustaudin yli kuusi viikkoa 3. koronarokotteen jälkeen, ei ole tarvetta neljännelle koronarokoteannokselle. Sairastettu tauti vastaa tällöin rokotetta.

Lisää sairastetun taudin vaikutuksesta koronarokotuksiin löytyy THL:n sivulta: Vaikuttaako sairastettu koronavirustauti rokottamiseen? - THL

Lauantaina 6.8. järjestettävässä rokotustilaisuudessa ei anneta muita kuin yli 70-vuotiaiden 4. koronarokotuksia. Siun sote valmistelee parhaillaan myös muita ilman ajanvarausta toteutettavia rokotuspäiviä. Tilaisuuksista ja niiden ajankohdista tiedotetaan myöhemmin, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Yli 18-vuotiaiden riskiryhmään kuluvien 4. rokotusten ajanvaraus käynnistyy lauantaina

Lääketieteelliseen riskiryhmään kuuluvien 18 vuotta täyttäneiden 4. koronarokotusten ajanvaraus käynnistyy lauantaina 6.8.2022. Uusia aikoja viikolle 33 tulee varattavaksi lauantaina klo 12. Rokotusajan varaamista suositellaan verkkoajanvarauksen kautta osoitteessa https://siunsote.eaika.fi/.

Rokotusaika on mahdollista varata myös puhelinajanvarauksen kautta numerosta 013 330 2131. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaisin klo 8–9. Muina aikoina numeroon voi jättää takaisinsoittopyynnön. Siun sote soittaa takaisin viikon sisällä pyynnön jättämisestä.

Viikolle 33 tulee varattavaksi koronarokotusaikoja Siun soten rokotuspisteiden lisäksi myös Mehiläisen rokotuspisteelle tiistaille 16.8. klo 8–16 ja ilta-aikoja PK Terveyden rokotuspisteelle torstaille 18.8. klo 16 alkaen.

Verkko- ja puhelinajanvarauksen kautta ajan 4. koronarokotukseen voivat lauantaista 6.8. alkaen varata kaikki yli 70-vuotiaat sekä lääketieteelliseen riskiryhmään kuuluvat yli 18-vuotiaat. 4. koronarokotetta tarjotaan tällä hetkellä myös:

  • voimakkaasti immuunipuutteisille yli 12-vuotiaille henkilöille,
  • yli 80-vuotiaille ja ikäihmisten hoivakodeissa asuville, iäkkäille kotihoidon asiakkaille ja omaishoidettaville sekä
  • yli 65-vuotiaille, joiden terveys ja toimintakyky ovat heikentyneet niin, että he tarvitsevat apua kotona pärjäämisessä.

Näihin rokotusryhmiin kuuluvat voivat varata ajan 4. koronarokotukseen jättämällä takaisinsoittopyynnön numeroon 013 330 2705.

Lisätietoa lääketieteellisistä riskiryhmistä: Vakavan koronavirustaudin riskiryhmät - THL

Rokoteruisku hoitajan kädessä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute