Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viinijärven koulun väistötilat kunnanvaltuuston käsittelyssä maanantaina 30.5.

Viinijärven koulun väistötilat kunnanvaltuuston käsittelyssä maanantaina 30.5.

Kunnanvaltuuston koko esityslista on julkaistu Dynastyssa.

Liperin kunnanvaltuusto kokoontuu maanantaina 30.5.2022. Esityslista on julkaistu Dynasty-palvelussa.

Valtuusto käsittelee kokouksessaan muun muassa Viinijärven koulun väistötiloja ja uuden koulun hankesuunnitelmaa. Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 23.5. esittää valtuustolle, että Viinijärven koulun väliaikainen toiminta järjestetään koulun läheisyyteen toteutettavalla siirtokoulumallilla ja että Viinijärven koulun pysyvän rakennuksen hankesuunnittelutyö voidaan käynnistää.

Väistötilaratkaisun vaihtoehtoina ovat olleet siirtokoulutilat Viinijärvelle, väistötilat pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Luovin alueella ylhäällä harjun päällä tai uimahallirakennuksessa ja perusopetustoiminnan siirtäminen väliaikaisesti kirkonkylän siirtokoulutiloihin. Eri väistötilaratkaisujen vertailua on tehty talouden, pedagogiikan ja toiminnan näkökulmista laajasti arvioiden. Lisäksi on pohdittu lapsivaikutuksia ja lapsen etua.

Jos väistötilat sijaitsevat muualla kuin Viinijärven nykyisen koulun läheisyydessä, tulee isoimmaksi haasteeksi koulukuljetusten uudelleen organisointi. Väistötiloissa nykyisen koulun läheisyydessä opetustoiminta voisi jatkua monilta osin normaalisti, eikä lasten koulumatkaan tai koulupäivän kestoon tulisi muutoksia.

Katso koko kunnanvaltuuston esityslista Dynastysta.

Puheenjohtajan nuija.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute