Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Unelmien liikuntapäivää vietetään Liperissä kuvasuunnistaen ja laavulla kahvitellen

Unelmien liikuntapäivää vietetään Liperissä kuvasuunnistaen ja nuotiokahvitellen

Tule toukokuussa mukaan ulkoilmatapahtumaan Sompalammelle tai kokeilemaan kuvasuunnistusta.

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.2024. Liperin kunnan liikuntapalvelujen järjestämät Unelmien liikuntapäivän tapahtumat jakaantuvat kahdelle päivälle toukokuun alkuun. Tapahtumat ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

Ma 6.5. klo 12-15: Nuotiokahvit Sompalammella (Sompalammen laavu, Matkalammentie, Ylämylly)

Halukkaille mahdollisuus ulkoilla omaan tahtiin Sompalammen ympäri (noin 2,5km), matkan varrella jumppaa ja Kirsi Kunnaksen runoja. Laavulla tarjolla nuotiokahvit ja makkaraa. Kunnanjohtaja Hannele Mikkanen mukana ulkoilemassa ja laavukahveilla klo 12-13.30. Järjestää Liperin kunnan vapaa-aikapalvelut ja Liperin Ikiliikkujat-hanke.

Sompalammen laavu sijaitsee Sompalammen rannalla, Matkalammentien tuntumassa. Matkalammentien ja Nuottilammentien risteykseen on noin 150 metriä. Katso sijainti.

Ke 8.5. klo 15-18 Kuvasuunnistusta Ylämyllyllä (yläkoulun piha, Laavupolku 2, Ylämylly)

Kuvasuunnistus on kaikenikäisille sopiva, helppo ja hauska tapa suunnistaa yksin tai porukassa! Tarvitset mukaasi vain kännykän, josta löytyy kamera. Kartan ja ohjeet saat yläkoulun pihalla liikunnanohjaajalta. Voit tulla mukaan klo 15-18 joustavasti kun sinulle sopii.

Unelmien liikuntapäivän kokonaisuutta koordinoi Suomen Olympiakomitea.

Mies ja nainen vaeltamassa luonnossa.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute