Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Tehdään pelihaitat näkyviksi - kerro kokemuksistasi kyselyssä

Tehdään pelihaitat näkyviksi - kerro kokemuksistasi kyselyssä

Kyselyssä kerätään tietoa raha- ja digipelaamiseen liittyvistä haitoista ja pelihaittoihin saatavilla olevista palveluista.

Miten raha- ja digipelaaminen näkyy arjessasi? Mistä hakisit paikkakunnallasi apua, jos oma tai läheisesi pelaaminen aiheuttaisi huolta? Kerro vastaamalla kyselyyn pelihaitoista ja niihin saatavilla olevista palveluista.

Kyselyssä kerätään tietoa raha- ja digipelaamiseen liittyvien haittojen yleisyydestä Pohjois-Karjalassa ja asukkaiden kokemuksia siitä, mistä he hakisivat tai olisivat hakeneet apua ongelmalliseen pelaamiseen. Kyselyn toteuttajat ovat myös kiinnostuneita kuulemaan, onko sinulta jossakin palvelussa kysytty pelaamisesta.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Vastausaikaa on 30.11.2022 asti.
 

Kyselyn tuloksia voidaan hyödyntää palvelujen kehittämisessä hyvinvointialueellasi.

Kysely toteutetaan anonyymisti ja luottamuksellisesti niin, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa vastauksista. Kyselyyn vastaaminen on sinulle vapaaehtoista eikä siihen vastaaminen tai vastaamatta jättäminen vaikuta oikeuteesi saada palveluja tai niiden sisältöihin.

Kyselyn toteuttavat Rahapeliongelman hoidon ja tuen alueellinen tuki (Aluetuki) ja Pelituki. Kysely on suunniteltu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Kädet tietokoneen näppäimistöllä ja hiirellä.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute