Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Syyslomaviikon uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa 26.9.2022

Syyslomaviikon uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa 26.9.2022

Uimakouluihin ilmoittaudutaan Nuorten Liperi -sivustolla.

Liperin kunnan järjestämiin syyslomaviikon uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 26.9.2022 kello 13. Uimakouluihin ilmoittaudutaan Nuorten Liperi -sivustolla. Syyslomaviikon uimakoulut pidetään 17.-21.10.2022 Liprakan uimahallissa (Silmutie 11 A, Liperi).

Ilmoittautuminen päättyy 6.10.2022 kello 13 tai paikkojen täyttyessä aikaisemmin. Mahdollisista vapautuvista paikoista ilmoitetaan uimahallin sosiaalisen median tileillä.

Yleistä tietoa uimakouluista:

 • 5 kokoontumiskertaa, maanantaista perjantaihin.
 • Hinta 30 euroa sisältäen opetuksen, uintikirjan ja uimataitoa vastaavan uintimerkin.
 • Jokaiseen ryhmään mahtuu 10 lasta, kaikissa ryhmissä ollaan ilman vanhempaa.
 • Uimaopettajina Johanna Lukkarinen ja Sade Holm.
 • Huoltajat ilmoittavat lapsensa ryhmään lapsen iän ja taitotason mukaisesti.
 • Huoltajat auttavat lasta pukutiloissa tarpeen mukaan, uimaopettajat ovat altaalla vastassa. Pienet lapset voivat käyttää tarvittaessa eri sukupuolen pukuhuonetta.

Ilmoittautuminen:

 • Voit tutustua Nuorten Liperi -sivustoon ja luoda tilin lapselle ennen ilmoittautumisen avautumista.
 • Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot Nuorten Liperi -järjestelmään ennen uimakoulun alkua. Henkilötunnus vaaditaan laskutusta varten. Lasku lähetetään huoltajan antamaan postiosoitteeseen.
 • Jos huoltaja ilmoittaa järjestelmään useamman lapsen, tulee jokainen lapsi kirjata erikseen. Samaa sähköpostiosoitetta/puhelinnumeroa ei voi käyttää ilmoittautumiseen eri lapsilla.
 • Huoltajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetään ohjeet uimakoulussa toimimiseen noin viikkoa ennen uimakoulun alkua.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot:

 • Huoltajan ja lapsen nimi, lapsen ikä
 • Huoltajan henkilötunnus
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Mahdolliset muut ”hyvä tietää”-asiat

Uimakouluasioissa voit ottaa yhteyttä uinninvalvoja/uimaopettaja Johanna Lukkariseen, johanna.lukkarinen@liperi.fi tai p. 050 443 1668. Sivuston käytössä ja teknisissä asioissa opastaa harrastekoordinaattori Anni Kärjä, anni.karja@edu.liperi.fi tai p. 050 421 7893.

Ryhmäkuvaukset

Alkeisryhmä 1: 5 vuotta täyttäneet

Uintiaika: 9:00-9:40

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, joille veteen totuttelu vaatii vielä harjoitusta. Lapsi ei kasta kasvoja veteen ja vaakatasossa liikkuminen voi olla vielä haasteellista. Ryhmässä totuttaudutaan veteen leikinomaisin keinoin ja harjoitteluun kuuluu mm. veteen puhaltamista, kellumista sekä liukujen ja uinnin alkeiden opettelua. Ryhmässä on mahdollista suorittaa varhais-/vesitaitomerkki.

Ryhmään osallistujan tulee olla täyttänyt 5 vuotta ryhmän alkuun mennessä.

Alkeisryhmä 2: 5 vuotta täyttäneet

Uintiaika: 10:00-10:40

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, joille vedessä liikkuminen on ennestään tuttua ja taidot ovat jo hieman kehittyneet. Lapsi osaa liikkua itsenäisesti vaakatasossa apuvälineen kanssa ja uskaltaa laittaa kasvonsa veteen. Ryhmässä harjoitellaan mm. kelluntoja, liukuja, sukeltamista ja alkeisuinteja. Tavoitteena 10 metrin uimataito. Ryhmässä on mahdollista suorittaa vesitaito-/alkeismerkki.

Ryhmään osallistujan tulee olla täyttänyt 5 vuotta ryhmän alkuun mennessä.

Jatkoryhmä: ei ikärajaa

Uintiaika: 11:00-11:40

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida sujuvasti 10 metrin uintimatkan ilman apuvälineitä kahdella eri tyylillä. Ryhmässä vahvistetaan jo opittua alkeisuimataitoa ja harjoitellaan erilaisia uintityylejä tekniikkaa silmällä pitäen. Ryhmässä harjoitellaan sukelluksia ja hyppyjä ja tutustutaan vesipelastukseen. Tavoitteena on 25 metrin uimataito. Ryhmässä on mahdollista suorittaa harrastusmerkki.

Opetus tapahtuu isossa altaassa, pääosin matalassa päässä (1,20 m).

 
Lapsi sukeltaa uima-altaassa uimalasit päässä.

Lisätietoa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute