Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto vierailee Liperissä

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto vierailee Liperissä

Katarina Murto kiertää kiertueellaan koko Suomen.

Keväällä 2022 Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n puheenjohtajana aloittanut Katarina Murto kiertää koko Suomen "Koulutuksella tulevaisuudenkestävä Suomi"-kiertueellaan. Pohjois-Karjalasta hänen vierailukohteekseen tarkentui Liperi.

Kiertueen tarkoituksena on tutustua siihen, miten eri tavoilla koulutusta, kasvatusta ja opetusta Suomessa järjestetään. Lisäksi Katarina Murto haluaa kuulla opettajia siitä, millaisena he kokevat opettamisen tämän päivän Suomessa.

Liperissä Murto vierailee torstaina 9.2. Salokylän koululla ja Ylämyllyn koulun Patteriston yksikössä. Katarina Murron mukana ovat OAJ:n erityisasiantuntijat Katri Korolainen ja Sari Jokinen. OAJ Pohjois-Karjalaa vierailulla edustavat puheenjohtaja Heidi Pakarinen, varapuheenjohtaja Kirsi Vuori ja alueasiantuntija Nina Räty. Liperistä puheenjohtajapäivään osallistuu koulun väen lisäksi hyvinvointijohtaja Riitta Lappalainen.

Kolme ihmistä pitää käsiään sisäkkäin kuppina, jonka keskellä on multaa. Mullasta kasvaa pieni kasvin taimi.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute