Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan liikuntapalveluiden kesäkausi

Liperin kunnan liikuntapalveluiden kesäkausi

Liperin kunnan liikuntapalveluissa vietetään kesäkautta 22.5.-22.6.2023. Tule mukaan liikkumaan!

Liperin kunnan liikuntapalveluissa vietetään kesäkautta 22.5.-22.6.2023. Tule mukaan liikkumaan! Voit osallistua yhden kerran tai olla mukana vaikka kaikki kerrat.

Osallistumismaksu 2€/ kerta. Maksu paikan päällä käteis- tai korttimaksulla. Allastreeni uintimaksulla. Seurakunnan pihajumppa on maksuton.

Ilmoittautumiset ohjaajalle viimeistään ryhmää edeltävänä päivänä. Allastreeniin ja seurakunnan pihajumppaan ei tarvitse ilmoittautua. Ulkoryhmät säävarauksella, huonolla säällä peruutus ilmoittautuneille 2 tuntia ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset: terveysliikunnanohjaaja Mira Kostamo, mira.kostamo@edu.liperi.fi tai p. 040 582 6726.

Lempeä aamujooga 

Maanantaisin klo 8-8.45 Yhteisötalon liikuntasalissa (Opintie 2, Liperi)

Tule herättelemään mieltä ja kehoa lempeällä aamujoogalla. Harjoitus aloitetaan mielen rauhoittamisella ja läsnäololla, jatketaan lempeällä liikkeellä koko keholle ja päätetään harjoitus loppurentoutukseen. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Ota mukaan oma joogamatto/alusta. Ennakkoilmoittautuminen!

Allastreeni

Maanantaisin klo 13-13.40 Liprakassa (Silmutie 11, Käsämä)

Tehokas matalan veden allastreeni veden vastusta ja erilaisia välineitä hyödyntäen. Soveltuu kaiken tasoisille liikkujille, jokainen voi soveltaa harjoitukset itselle sopivaksi. Ei ilmoittautumista!

Senioreiden pihajumppa

Kehoa ja mieltä virkistävää jumppaa ulkona vaihtuvin teemoin. Sopii kaiken tasoisille liikkujille. Ennakkoilmoittautuminen!

  • Tiistaisin klo 10-10.45 Ylämyllyllä Viljatien hiekkakentällä (Viljatie 1, Ylämylly)
  • Keskiviikkoisin klo 10-10.45 Liperissä Senioripuistossa (Koulutie 3, Liperi)
  • Torstaisin klo 10-10.45 Viinijärvellä pesäpallokentän hiekkakentällä (Kirkkotie 1, Viinijärvi)

Kahvakuulatreeni

Tiistaisin klo 17.30-18.30 Liprakan viereisellä nurmialueella (Silmutie 11, Käsämä)

Koko kehoa monipuolisesti kuormittavaa kahvakuulatreeniä ulkoilmassa. Ryhmä soveltuu kaiken tasoisille liikkujille. Ota mukaan oma alusta sekä kahvakuula. Kuulia löytyy myös lainattaviksi. Ennakkoilmoittautuminen!

Pihajumppa

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Ylämyllyn srk-talon pihalla (Katajakuja 1, Ylämylly)

Monipuolista liikuntaa kehonpainolla ja eri välinein. Soveltuu kaiken tasoisille liikkujille, liikkeitä sovelletaan jokaiselle sopivaksi. Yhteistyössä Liperin seurakunta ja Liperin kunta. Maksuton, ei ilmoittautumista!

Toiminnallinen ulkotreeni

Torstaisin klo 17-18 yläkoulun pihan lähiliikuntapaikalla (Laavupolku 2, Ylämylly)

Haastetaan kehoa monipuolisesti toiminnallisin harjoituksin kehonpainoa, erilaisia pienvälineitä ja lähiliikuntapaikan välineitä hyödyntäen. Soveltuu kaikentasoisille liikkujille. Harjoitukset ovat sovellettavissa jokaiselle sopivaksi. Ennakkoilmoittautuminen!

Kahvakuulia nurmikolla.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute