Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin koulun isossa liikuntasalissa kattoremontti kesällä 2024

Liperin koulun isossa liikuntasalissa kattoremontti kesällä 2024

Kattoa remontoidaan, jotta sisäilman liian suuret kuitupitoisuudet saadaan korjattua.

Liperin koulun isomman liikuntasalin sisäilmassa on todettu liian suuria kuitupitoisuuksia. Salissa on tehty kuitumittauksia talven aikana ja havaintojen perusteella katon mineraalivillaeristeistä vapautuu todennäköisesti kuituja hallin sisäilmaan. Sisäilman teollisten mineraalikuitujen pitoisuutta sisäilmassa selvitettiin laboratoriotutkimuksin. Mineraalikuitujen pitoisuus ylittää Asumisterveysasetuksessa (545/2025) annetun raja-arvon.

Terveysvalvonnan viranomainen on kehottanut Liperin kuntaa poistamaan liikuntasalin kattorakenteen todetun kuituhaitan syyslukukauden 2024 alkuun mennessä.

Liperin kunnan sisäilmatyöryhmä keskusteli tutkimustuloksesta ja suunnitelluista toimenpiteistä kokouksessaan 14. helmikuuta. Kokouksessa sovittiin, että Liperin kunta toteuttaa kuitumittausraportissa ohjeistetut toimenpiteet koulun kesäloman 2024 aikana. Liikuntasali pidetään koko kesän ajan pois käytöstä.

Liperin kunnan sisäilmatyöryhmä seuraa korjaustoimien toteutumista ja näytetuloksia syksyllä.

Liperin kunnan logo.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute