Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left LIITOON-hankkeessa etsitään pysyviä ratkaisuja nuorten aktiivisuuden lisäämiseen

LIITOON-hankkeessa etsitään pysyviä ratkaisuja nuorten aktiivisuuden lisäämiseen

Liikkuen osallisuutta ja aktiivisuutta, LIITOON -hankkeen tavoitteena on löytää pysyviä ratkaisuja ja toimintatapoja liikkumattomuuden ehkäisyyn ja sitä kautta nuorten osallisuuden sekä aktiivisuuden lisääntymiseen. Hanke toteutetaan viiden kunnan (Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi) alueella yhteistyössä kuntien ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian kanssa.

Liikkuen osallisuutta ja aktiivisuutta, LIITOON -hankkeen tavoitteena on löytää pysyviä ratkaisuja ja toimintatapoja liikkumattomuuden ehkäisyyn ja sitä kautta nuorten osallisuuden sekä aktiivisuuden lisääntymiseen. Hanke toteutetaan viiden kunnan (Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi) alueella yhteistyössä kuntien ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian kanssa. Kuntiin ja Riveriaan pyritään kehittämään moniammatillinen toimintamalli nuorten liikkumattomuuden ennaltaehkäisemiseksi.

Hankkeen kohderyhmänä ovat 15-29 -vuotiaat liikkumattomat ja vähän liikkuvat nuoret. Heille tarjotaan yksilöllistä ohjausta oman terveytensä ja hyvinvointinsa edistämiseksi. Lisäksi he voivat halutessaan osallistua ryhmäliikuntoihin, lajikokeiluihin ja Vertaisohjaajakoulutukseen. Lajikokeilujen ja ryhmäliikuntatuntien järjestämisessä kuunnellaan nuorten omia toiveita. 

Toisena kohderyhmänä ovat nuorten kanssa työskentelevät aikuiset. Hankkeen kautta he saavat uusia työkaluja ja ideoita nuorten motivoimiseen ja innostamiseen hyvinvoinnin näkökulmasta. Heille tarjotaan erilaisia koulutuksia, sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen hyvinvointianalyysiin ja kehonkoostumusmittaukseen. Kaikki toiminta sekä nuorille että heidän kanssaan työskenteleville aikuisille on maksutonta.

LIITOON -hanke toteutetaan 1.1.2020-31.12.2022. Hanketta rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskuksen ESR-ohjelma, hankealueeseen kuuluvat kunnat, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria sekä Pohjois-Karjalan Liikunta ry.

   

Lähikuva skeittilaudasta ja sillä seisovan henkilön kengistä.

Yhteystiedot:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute