Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kulttuuripalvelujen KUHA-toimijahaku on avoinna 31.5.2022 asti

Kulttuuripalvelujen KUHA-toimijahaku on avoinna 31.5.2022 asti

Hae mukaan toteuttamaan kulttuuripalveluja asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille.

Liperin kulttuuripalveluiden KUHA 2022 -toimijahaku on avattu. Haemme hankkeeseen mukaan kulttuuritoimijoita, jotka voivat tarjota kulttuuripalveluita Liperissä asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille vuoden 2022 aikana.

Palvelut voivat olla kulttuurin ja taiteen keinoin toteutettuja vierailuja, toiminnallisia tuokioita, työpajoja tai muutoin yhdessä vanhusten kanssa järjestettyjä arjen sisältöjä ja aktiviteetteja.

Lähetä ehdotuksesi 31.5.2022 mennessä verkkolomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/B0625DED39861120

Jos haluat ilmoittaa useampia erilaisia esityksiä tai ohjelmakokonaisuuksia, tee niistä jokaisesta oma ilmoitus.

Voit lähettää ehdotuksesi myös sähköpostilla: riitta.linkola@edu.liperi.fiIlmoita seuraavat tiedot:

  1. Kulttuuripalvelun nimi
  2. Yhdistyksen, ryhmän tai esiintyjän nimi
  3. Kuvaa tapahtumaa lyhyesti
  4. Tapahtuman kesto
  5. Tapahtuman toteuttamiseen liittyviä ehtoja (esim. tarvittavan tilan koko, pimennysmahdollisuus, osallistujien / yleisön enimmäismäärä)
  6. Muut mahdolliset toteuttamiseen vaikuttavat tekijät (esim. vuodenaika, viikonpäivä)
  7. Tapahtuman hinta
  8. Yhteystiedot: yhteyshenkilön nimi, puhelin, sähköposti ja osoite

Lopullinen valinta toteutettavista kulttuuripalveluista tehdään kesäkuun aikana vanhuspalveluyksiköissä yhdessä vanhusten kanssa.

Hankkeen taustaa

Vuonna 2015 Liperin ikäihmisten neuvosto sai haltuunsa Rauha Ylösen testamenttivaroja. Varat päätettiin ohjata Liperin ikäihmisten neuvoston kautta ikäihmisten kulttuuriseen virkistystoimintaan niin, että osa varoista käytetään vanhusten asumispalveluiden piirissä oleville vanhuksille ja osa muuhun ikäihmisten virkistystoimintaan.

Testamenttivarojen turvin olemme voineet tarjota musiikkia, teatteria, tarinoita ja monenlaista muuta virkistystoimintaa vuosien varrella. Palveluasumisen yksiköistä mukana ovat olleet Neliapila, Konttilanhovi, Penttilänpiha, Sarastus, Iltarusko ja Jyrin hoivakoti.

Jokaisen palveluasumisen yksikön kulttuuripalveluihin voidaan osoittaa 300 euroa vuonna 2022. Summa voidaan käyttää joko yhteen esitykseen tai tilata useampia esityksiä yksikön omien toiveiden mukaisesti.

 

Nuotteja.

Lisätietoja antaa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute