Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kansalaisopiston opetuskauden aloitus siirtyy viikolla

Kansalaisopiston opetuskauden aloitus siirtyy viikolla

Kansalaisopiston kausi alkaa 17.1.2022 alkavalla viikolla. Yksi opetusviikko siirtyy pääsääntöisesti opetuskauden loppuun. Lasten ja nuorten kurssit alkavat normaalin aikataulun mukaisesti.

Hallituksen linjausten mukaisesti aikuisten vapaan sivistystyön toiminnot tulee olla etäopetuksessa 16.1.2022 saakka. Linjauksen perusteella aikuisten ja vanhempi-lapsikurssien osalta opetuskausi alkaa 17.1.2022 alkavalla viikolla. Käytännössä tämä tarkoittaa pääosin yhden viikon siirtämistä opetuskauden loppuun.

Lasten ja nuorten kurssit alkavat normaalin aikataulun mukaisesti.

Pohjois-Karjala on siirtynyt leviämisvaiheeseen ja on mahdollista, että korkean ja kohtalaisen riskin toiminnat (ryhmäliikunta, kuorot ja teatteriryhmät), aloittavat opetuskauden etäopetuksessa. Joensuun seudun kansalaisopisto seuraa tilannetta ja mahdollista uutta ohjeistusta.

Tavoitteena on päästä muiden toimintojen osalta aloittamaan kontaktiopetus 17.1.2022 alkaen koronatilanteen niin salliessa.

Luentotilaisuuksien osalta arvioidaan tilanne erikseen (mukaan lukien koronapassin käyttöönoton mahdollisuus).

 

Asiasta tiedotetaan tarkemmin tilannekuvan selkeytyessä; viimeistään tammikuun ensimmäisellä viikolla.

kannettavatietokone auki ja näytöllä kaavoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute