Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kaikille avoin K13-tilaisuus koskien nuorten paikkaa torstaina 24.11.

Kaikille avoin K13-tilaisuus koskien nuorten paikkaa torstaina 24.11.

Seuraava K13-miitti pidetään Ylämyllyn nuorisotalolla (Laavupolku 2) torstaina 24. marraskuuta klo 18–20. Tilaisuudessa on tarkoitus luoda yhteisiä pelisääntöjä nuorten paikan toiminnalle ja keskustella edelleen paikkaan liittyvistä toiveista, kysymyksistä ja huolista.

Liperin kunta järjesti torstaina 10.11. keskustelu- ja tutustumistilaisuuden Ylämyllylle suunnitellulla nuorten paikalla. Paikalla oli runsaasti alueen asukkaita, nuoria ja muita asiasta kiinnostuneita. Kiitämme aktiivisuudesta ja osallistumisesta.

Toivomme, että keskustelua edelleen käydään – seuraava kaikille avoin K13-miitti pidetään Ylämyllyn nuorisotalolla (Laavupolku 2) torstaina 24. marraskuuta klo 18–20. Tilaisuudessa on tarkoitus luoda yhteisiä pelisääntöjä nuorten paikan toiminnalle ja keskustella edelleen paikkaan liittyvistä toiveista, kysymyksistä ja huolista.

Olemme vastaanottaneet alueen asukkaiden allekirjoittaman vetoomuksen. Huolta herättää muun muassa paikan läheisyys rautatiehen sekä toiminnasta mahdollisesti muodostuva melu.

Paikan perustaminen ja sijainti lähti nuorten itsensä aloitteesta. Nuorten toiveissa oli ajanviettopaikka, joka ei ole aivan Ylämyllyn taajaman keskustassa. Erillistä moposuoraa ei ole suunnitteilla eikä tulossa. Esimerkiksi Liikenneturva on ilmaissut, ettei se suosittele moposuorien perustamista.

Nuoria istumassa penkillä älylaitteet käsissään, kuva rajattu sylistä alaspäin

Lisätietoja antavat:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute