Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lukulumo-sovellus laajenee Liperin varhaiskasvatuksen perheiden kotikäyttöön

Lukulumo-sovellus laajenee Liperin varhaiskasvatuksen perheiden kotikäyttöön

Perheet saavat tunnukset sovelluksen kotikäyttöön omasta päiväkodistaan. Toukokuussa on mahdollisuus osallistua myös lukuhaasteeseen.

Liperin varhaiskasvatuksessa on ollut käytössä Lukulumo-sovellus, joka laajenee nyt myös kotien käyttöön Home Access -palvelun myötä.

Lukulumo toimii kirjautumalla sovellukseen päiväkodista saatavilla tunnuksilla. Perheet saavat käyttöönsä laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia kuvakirjoja kategorioittain listattuna.

Liperin varhaiskasvatuksessa julkaistaan samalla perheiden lukuhaaste. Perheet saavat päiväkodista lukupassin, jonka haasteita on mahdollista suorittaa toukokuun 2021 ajan. Lue tai kuuntele lukuhaasteen osioon sopiva kirja, ja kirjoita passiin pyydetty tieto.

Palauta täytetty lukupassi 1.6. mennessä lapsen päiväkotiin tai perhepäivähoitoon. Lukuhaasteen suorittaneiden kesken arvotaan kirjapalkinto.

Kesän aikana varhaiskasvatuksessa käynnistyy myös ”Luetaan lomalla” -kampanja, jonka tavoitteena on saada perheiden käytössä olevassa Lukulumon Home Access -palvelussa yhteensä 2000 luku- tai kuuntelukertaa.

Kampanjatavoitteen toteutuessa kaikkien varhaiskasvatuksen perheiden kesken arvotaan kirjapalkinto.

 

Silmälasipäinen lapsi lentämässä isolla kirjalla