Työpajatoiminta pääkuva

Navigaatiovalikko

Työpajatoiminta sisältö

Työpajatoiminta

Työpajassa opettelet arkielämän tietoja ja taitoja sekä työelämän pelisääntöjä.

Työpajatoiminta sopii sinulle, mikäli tarvitset tukea työhön, koulutukseen tai kuntoutukseen hakeutumisessa, arjen hallinnassa tai tulevaisuuden suunnittelussa.

Työpajayhteisössä keskeistä on tekemällä oppiminen. Työpajaryhmiin osallistuminen ei vaadi etukäteisosaamista vaan työtehtävät tehdään ohjatusti sekä valmentautujalle sopivaksi räätälöitynä. Työpajoilla voit olla kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa tai palkkatuetussa osa-aikatyössä.

Liperin kirkonkylällä toimii kaksi työpajaa; Linkki Kätevä sekä Linkki Kädenjälki -työpajat. Linkki Kätevä -työpajalla tehdään liikkuvia töitä sekä puutöitä. Liikkuvat työt ovat monipuolisia, pääsääntöisesti kunnan sisäisiä tilaustöitä kuten esimerkiksi pieniä muuttoja, korjauksia, huoltoja, pintakäsittelyä ja rakentamista. Näiden lisäksi työpajalla valmistetaan puutöitä myyntiin. Linkki Kädenjälki -työpajalla päästetään luovuus irti soveltavan kuvataiteen sekä erilaisten kädentaitojen parissa. Taidetta tehdään yksittäisistä teoksista yhteisö- ja tilataideprojekteihin maalaten, piirtäen sekä sekatekniikoin. Kädentaidoissa tehdään koriste- ja käyttöesineitä askarrellen, ommellen, korjaten ja nikkaroiden monimateriaalisesti. Linkki Kädenjälki -työpajan tuotteet ja teokset ovat esillä näyttelyissä sekä myyntipisteissä.

Näiden lisäksi Linkki Kipinä -voimavararyhmät toimivat Viinijärvellä sekä Ylämyllyllä. Linkki Kipinä -ryhmissä sytytetään ja vahvistetaan elämänliekkiä yhdessäolon, keskustelun ja erilaisten tekemisen parissa turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Ryhtiä arjen rutiineihin haetaan päivärytmiä tarkastellen, ruokaa valmistaen, kevyesti liikkuen ja lähiluontoon tutustuen. Matalan kynnyksen toimintaa toteutetaan ryhmä- ja yksilötyönä kuntouttavana työtoimintana.

Linkki Kätevä liikkuva- ja puutyöpaja

Selkärannantie 1, 83100 Liperi (katso sijainti)

Linkki Kädenjälki taide- ja kädentaitopaja

Opintie 2, 83100 Liperi

Linkki Kipinä -voimavararyhmät

Viinijärven linja-autoasema Kauppatie 4, 84300 Viinijärvi

Duunitalo Linkki Ylämyllyntie 62 B, 80400 Ylämylly

 

Kysy rohkeasti lisää työhönvalmentaja Reetta Partaselta!

Lomake

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!

Syötä kenttään etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja mahdollisesti sähköposti.

Työpajatoiminta katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Haku infrapäällikön virkaan on avoinna

Haku infrapäällikön virkaan on avoinna

Liperin kunta hakee infrapäällikköä vakituiseen virkaan. Infrapäällikön tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen, aukioiden ja muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen. Hakuaika päättyy 23. kesäkuuta 2021 klo 15:00.

Haemme joukkoomme joustavaa, ongelmanratkaisukykyistä ja motivoitunutta henkilöä Liperin kunnan infrapäälliköksi.

Tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen, aukioiden ja muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen.

Infrapäällikkö toimii myös vesihuoltopäällikön varahenkilönä vesihuoltolaitoksen kehittämisessä ja lakisääteisten tehtävien hoitamisessa sekä sijaistaa vuosilomat ja mahdolliset muut poissaolot.

Tehtävän kelpoisuutena on soveltuva opistotason koulutus, vastaava amk -tutkinto tai muu tekninen koulutus sekä riittävä käytännön kokemus toimialaan kuuluvista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Virka täytetään 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Haastattelut pidetään 30.6.2021 klo 12–16.

Kaksi miestä työvaatteissa kantamassa liikennemerkkiä pellon reunassa

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Reetta Partanen

Työhönvalmentaja
 050 409 0304
reetta.partanen@liperi.fi
Ylämyllyntie 62 B, 80400 Ylämylly

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute