Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viinijärven koulun sisäilman tilannetta selvitetään

Viinijärven koulun sisäilman tilannetta selvitetään

Syksyllä Viinijärven koululle on tulossa oppilaiden ja henkilökunnan sisäilmaoirekysely. Rakennusteknisen riskinarvioinnin rakennetutkimuksia tehdään koululla viikolla 42.

Viinijärven koululta on viime lukuvuoden aikana tullut sisäilmaan liittyviä oireilmoituksia työterveyshuollon ja kouluterveydenhuollon kautta. Nyt kunnassa on perustettu Viinijärven koulukeskuksen kohdekohtainen sisäilmatyöryhmä käsittelemään asiaa.

Koulukeskuksella on tekeillä rakennustekninen riskiarviointi. Tähän liittyen koululla tehdään rakennetutkimuksia viikolla 42.

Lisäksi sisäilmatyöryhmä toteuttaa koulukeskuksessa syksyn aikana oppilaiden ja henkilökunnan sisäilmaoirekyselyn. Kyselyn ajankohdasta ja sisällöstä ilmoitamme myöhemmin erikseen.

Rakennusteknisten tutkimusten ja oirekyselyiden tulokset kootaan yhteen vuoden 2021 loppuun mennessä. Sisäilmatyöryhmä laatii jatkosuunnitelmat näiden tietojen pohjalta.

Liperin kunnan logo harmaalla taustalla

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute