Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Nuorten Liperi -verkkosivu avautuu

Nuorten Liperi -verkkosivu avautuu

Nuorten Liperi -sivustolla on muun muassa ajantasainen harrastuskalenteri, tietoa nuorisotyön toiminnasta sekä lasten ja nuorten tukipalveluista.

Liperin kunnassa otetaan käyttöön uusi Nuorten Liperi -verkkosivu.

Nuorten Liperi -sivustolla on muun muassa ajantasainen harrastuskalenteri, tietoa nuorisotyön toiminnasta sekä lasten ja nuorten tukipalveluista. Jatkossa myös ilmoittautuminen kerhoihin ja nuorisotyön tapahtumiin tulee tapahtumaan Nuorten Liperi -verkkosivun kautta.

Vastaavanlainen palvelu on käytössä esimerkiksi Joensuun kaupungilla.

Nuortenliperi.fi-palvelun tietosuojaseloste on luettavissa Liperin kunnan verkkosivulla tästä linkistä.

Kevään 2022 Harrastamisen Suomen mallin maksuttomien, matalan kynnyksen kerhojen ilmoittautuminen alkaa tiistaina 7.12.2021 klo 16:00 Nuorten Liperi -sivuston kautta. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta ja kerhokuvaukset tulevat näkyviin verkkosivulle ilmoittautumisen alkaessa.

Myös tammikuussa järjestettävän uimakoulun ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.nuortenliperi.fi maanantaina 7.12.2021 klo 16:00 alkaen.

Kerhojen ja uimakoulujen ilmoittautumisesta tulee myös erikseen lisätietoja Liperin kunnan verkkosivulle ja sosiaalisen median kanaviin.

Nuorten Liperi -sivuston visuaalisen ilmeen ja kuvituksen on toteuttanut Petra Pikkarainen.

Piirroshahmoina kolme nuorta, yksi pitelee Nuorten Liperi -kylttiä

Lisätietoja Nuorten Liperi -sivustosta:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute