Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Lempeää kehonhuoltoa Yhteisötalolla ja monipuolista ohjelmaa Liprakassa joulunaikaan

Lempeää kehonhuoltoa Yhteisötalolla ja monipuolista ohjelmaa Liprakassa joulunaikaan

Tutustu joulunajan tunnelmalliseen ja liikunnalliseen ohjelmaan!

Tule mukaan joulunajan monipuoliseen ohjelmaan Liprakan uimahallissa tai huoltamaan kehoa ja mieltä lempeälle kehonhuoltotunnille Liperin Yhteisötalolle!

Lempeä kehonhuolto

Ke 21.12. klo 17.30-18.30 Liperin Yhteisötalon liikuntasalissa (Opintie 2, Liperi).

Tule huoltamaan kehoa ja mieltä lempeällä liikkeellä. Tunti aloitetaan mielen rauhoittamisella, jatketaan lempeällä liikkeellä koko keholle ja päätetään loppurentoutukseen. Ota mukaan oma alusta!

Maksuton! Ilmoittaudu mukaan ma 19.12. mennessä terveysliikunnanohjaajalle: mira.kostamo@edu.liperi.fi tai p. 040 582 6726.

Liprakassa tapahtuu

Testaa uimataitosi ja suorita merkkejä

Ma 19.12.: uimahalli ja kuntosali avoinna yleisölle poikkeuksellisesti kello 13-19.30.

Mahdollisuus suorittaa uimataitopinssejä koko päivän ajan! Tule testaamaan uimataitosi – hyväksytysti suoritetusta matkauinnista saat uintisuoritusta vastaavan pinssin. Pinssiin oikeuttava uintisuoritus on yhtäjaksoinen ja tehty ilman apuvälineitä.

Suoritettavissa olevat pinssit: Lasten uintimerkki 25 m, nuorten uintimerkki 50 m, yleinen uintimerkki 100 m, yleinen uintimerkki 200 m / uimataitomerkki 200 m, uintimerkki 500 m.

1 suoritus / henkilö. Uintimaksulla, ei ilmoittautumista.

Tontut piilosilla

Ti-ke 20.-21.12.: Tontut kurkkivat myös Liprakassa. Pidä silmä tarkkana uimahalli- ja kuntosalikäyntisi ajan – löydettyä tonttua vastaan saat hakea Liprakan uinninvalvonnasta makean jouluyllätyksen!

Kynttiläuinti

To 22.12. klo 14-20. Kuntosali avoinna poikkeuksellisesti vain kyseisen ajan.

Liprakassa rauhoitutaan joulun viettoon kynttiläuinnin merkeissä. Jouluista tunnelmaa altaalle tuovat kynttilät ja jouluiset koristeet. Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan joulun kiireiden keskellä!

Matalan kynnyksen kuntosalitreeni

Ke 28.12. klo 9-10: Tunti sisältää lämmittelyn, kuntosalilaitteisiin tutustumisen sekä treeniosuuden. Kuntosaliharjoitus tehdään kiertoharjoitteluna. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Liprakan kertamaksulla, ei ilmoittautumista.

Toiminnallinen treeni

Ke 28.12. klo 10.30-11.30: Tunti kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti – syke nousee ja lihaskunto kohoaa. Tunnilla hyödynnetään oman kehon painoa ja erilaisia välineitä kuten kahvakuulia ja käsipainoja. Tunti sisältää hyppyjä, eikä siten sovellu tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Liprakan kertamaksulla, ei ilmoittautumista.

Koko perheen vesipeuhupäivä

Ma 2.1. klo 13-19.30: Rataköydet saavat väistyä hauskuuden tieltä, kun Liprakan vesipeuhupäivä starttaa. Tapahtumapäivä tarjoaa monipuolista tekemistä perheille toimintapisteistä temppuratoihin. Vesipetoja varten on varattu erilaisia vesileluja kuten vesipyssyjä, uimarenkaita ja rantapalloja vapaaseen käyttöön.

Vesipeuhupäivässä viihtyvät lapset ja lapsenmieliset!

Kevyt allastreeni

Ti 3.1. klo 9-9.40 (uimahalli avoinna vain jumppiin osallistuville): Matalan kynnyksen allasjumppa veden vastusta hyödyntäen. Tunti sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoitteita. Tunti sopii iäkkäille ja nivelvaivaisille. Liprakan kertamaksulla, ei ilmoittautumista.

Vauhdikas allastreeni

Ti 3.1. klo 10-10.40: Tunti sisältää sykkeenkohotusta ja lihaskuntoliikkeitä välinettä hyödyntäen. Tunti soveltuu henkilöille, joilla on jo hieman aiempaa kokemusta vesiliikunnasta. Liprakan kertamaksulla, ei ilmoittautumista.

Reipas vesijuoksutreeni

Ke 4.1. klo 9-9.40: Tunnilla tutustutaan vesijuoksun tekniikkaan ja tehdään monipuolinen vesijuoksuharjoitus vyön kanssa. Vesijuoksuvöitä voi lainata uimahallilta. Liprakan kertamaksulla, ei ilmoittautumista.

Syvän veden allastreeni

Ke 4.1. klo 10-10.40: Tunti tehdään vesijuoksuvyöllä altaan syvässä päässä. Tunti sisältää vesijuoksua, sykkeennostoja ja lihaskuntoliikkeitä. Osallistujalla tulee olla uimataito. Liprakan kertamaksulla, ei ilmoittautumista.

Liprakan uimahallin iso allas.

Lisätietoa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute