Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: kaavoituspäällikkö (jatkettu haku)

Kuulutus: kaavoituspäällikkö (jatkettu haku)

 

Kaavoituspäällikkö (jatkettu haku)

Liperin kunta
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 8.2.2021 15:00         Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 14.1.2021 13:30    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin kunnan elinympäristöpalveluiden palvelualue hakee kaavoituspäällikköä vakinaiseen virkaan.

Joensuun kasvukeskuksen kyljessä ja Saimaan latvavesistöjen syleilyssä sijaitseva Liperin on elävä ja aktiivinen kolmen taajaman kunta, jossa tapahtuu paljon maankäytön, kaavoituksen ja rakentamisen alalla. Liperissä on kulttuuria, luontoa, palveluita, yrittäjyyttä - kaikki kätevästi hyvien liikenneyhteyksien varrella, josta ajaa Joensuun torille hetkessä. Tämä tekee Liperistä erinomaisen paikan asua, työskennellä, yrittää ja viettää vapaa-aikaa.

Tule mukaan innostuneeseen ja aikaansaavaan joukkoomme suunnittelemaan kuntaamme! Täällä pääset vaikuttamaan ja seuraamaan näköalapaikalta kunnan kasvua ja kehitystä. Kaavoituspäällikkönä pääset vetämään mielenkiintoisia kehityshankkeita. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat yleis- ja asemakaavoitukseen liittyvät tehtävät sekä maaomaisuuden hallintaan, tonttien luovutukseen ja markkinointiin sekä kartta- ja paikkatietoon liittyvät asiantuntijatehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu osaston kehittäminen ja johtaminen.

Kaavoituspäällikkö toimii elinympäristöpalveluiden kaavoitus- ja maankäyttöpalvelut -tulosalueen esimiehenä ja kuuluu elinympäristöpalveluiden johtoryhmään.

Kaavoituspäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii riittävää kokemusta maankäytön suunnittelusta, kaavoituksesta ja maaomaisuuden hallinnasta sekä viran hoidon kannalta keskeisen laisäädännön tuntemusta. Lisäksi arvostamme aktiivista ja aikaansaavaa kehittämisotetta sekä hyviä johtamis-, vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa. Haastattelut järjestetään 15.2.2021, 17.2.2021 ja 18.2.2021. Haastattelut voidaan tarvittaessa toteuttaa etäyhteyksien kautta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    1.3.2021 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus:    TS:n mukaisesti
Työavain:    332771

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jouni Pekonen, 050 467 3533 tai hallintosihteeri Tanja Jänis, tanja.janis@liperi.fi

 

 

Yhteystiedot

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute