Lähiliikuntapaikat pääkuva

Navigaatiovalikko

Lähiliikuntapaikat sisältö

Lähiliikuntapaikat Liperissä

Lähiliikuntapaikoistamme löydät tekemistä ja kokemista kaikenikäisille.

Lähiliikuntapaikat ovat asutuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevia kaikille avoimia liikuntapaikkoja, joissa voit virkistyä ja kohottaa kuntoasi silloin, kun sinulle sopii. Liperin kunnan alueella on useita erilaisia lähiliikuntapaikkoja.

Jyrin lähiliikuntapaikka

Jyrinlenkki, Ylämylly katso sijainti . Varustukseen kuuluvat Lappsetin välineet ja palloiluareena.

Honkalammen lähiliikuntapaikka Hippala

Ylämyllyntie 94, Ylämylly katso sijainti. Honkalampi-keskuksen koulun pihapiirissä olevassa esteettömässä Hippalassa on monitoimikenttä ja erilaisia leikki- ja kiipeilytelineitä lapsille.

Ylämyllyn lähiliikuntapaikka

Ylämyllyntie 52, Ylämylly katso sijainti. Lähiliikuntapaikalla on jalkapallokenttä, sekä ekoalueella leikkikenttä.

Lähiliikuntapaikka Nopsakki

Tutjuntie 8, Liperi katso sijainti. Nopsakin lähiliikuntapaikka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kokeilla erilaisia lajeja. Samasta paikasta löydät muun muassa skeittiparkin, frisbeegolfradan, kiipeilytelineitä ja laavun.

Senioripuisto

Koulutie 3, Liperi katso sijainti. Senioripuistossa on erilaisia telineitä ja välineitä

Pihapeliareena

Ylämyllyn koulun Paloaukean yksikön piha-alue, Patteristontie 12 e, Ylämylly katso sijainti. Ylämyllyn koulun pihalla sijaitsevalla lähiliikuntapaikalla on palloiluareena. Lähiliikuntapaikka sijaitsee koulun alueella, joten vältäthän lähiliikuntapaikan käyttöä koulupäivien aikana.

Ylämyllyn monitoimitalon piha

Viljatie 1, Ylämylly katso sijainti. Iltaisin kaikille avoimen ”monarin” pihalta löytyy muun muassa graffitiseinä ja hiekkakenttä palloiluun.

Paloaukean lähiliikuntapaikka

Mottitie 5, katso sijainti. Paloaukean lähiliikuntapaikalla pääset kokeilemaan parkouria! Lähiliikuntapaikalla on myös tekonurmikenttä, jossa on viivoitus 41 m x 28 m jalkapallokentälle sekä tenavapesäpallokentälle. Kesäaikaan kentällä on 2 kpl jalkapallomaaleja. Pysäköinti kentän läheisyyteen Mottitien puolelta, ilta-aikaan käytettävissä on myös Paloaukean koulun pysäköintialue (Patteristontie 12e)

Lähiliikuntapaikat katos myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liprakan kulkukorttien voimassaoloaikaa jatketaan

Liprakan kulkukorttien voimassaoloaikaa jatketaan

16. maaliskuuta mennessä ostettujen Liprakan kulkukortilla olevien käyttämättömien käyntikertojen voimassaoloaikaa jatketaan 138 päivällä 3.8.2020 alkaen.

Liprakan liikuntatilat (uimahalli ja kuntosali) suljettiin tiistaina 17.3.2020 hallituksen linjausten mukaisesti koronavirusepidemian vuoksi. Liprakan liikuntatilat pidetään kiinni heinäkuun loppuun saakka. Heinäkuussa tiloissa on huoltotauko. Liprakan uimahalli ja kuntosali avataan asiakkaille jälleen maanantaina 3.8.2020.

Asiakkaat käyttävät uimahallilla ja kuntosalilla henkilökohtaista kulkukorttia, jolle uimalan ja/tai kuntosalin käyntikerrat ladataan. Kulkukortti oikeuttaa joko 10 tai 30 käyntikertaan Liprakassa. Henkilökohtainen kulkukortti on voimassa vuoden eteenpäin ostopäivästä.

Koronavirusepidemian ja uimahallin huoltotauon aiheuttama käyttötauko kulkukorteille on 138 päivää. Hyvinvointilautakunta hyväksyi 11. kesäkuuta 2020 kokouksessaan esityksen, että kaikkien 16. maaliskuuta 2020 mennessä ostettujen korttien voimassaoloaikaa jatketaan automaattisesti 138 päivällä, mikäli niillä on käyttämättömiä käyntejä. Päivitys tehdään 3.8.2020 alkaen. Kortin latausohjeet löytyvät osoitteesta https://oma.enkora.fi/liperinkunta/reservations2.

Kertalippuja voi ostaa edelleen Käsämän Teboililta. Kesä- ja heinäkuun aikana kunnanviraston palvelupiste (Varolantie 3) on suljettuna, jolloin lippuja ei voi tällä hetkellä ostaa kunnanvirastolta. Palvelupisteen lipunmyynti aukeaa 3. elokuuta. Tiedotamme heinäkuun aikana tarkemmin lipunmyynnin aukeamisesta sekä tulevista pop up -lipunmyyntitapahtumista!

//Uutista päivitetty 15.6.2020 hyvinvointilautakunnan kokouksen päätöksen osalta ja täydennetty lipunmyynnin tietoja.//

Liprakan logo valkoisella pohjalla

Lisätietoja Liprakasta:

Yhteystiedot

Mikko Rouhiainen

ulkoaluetyönjohtaja
 050 476 0252
mikko.rouhiainen@liperi.fi
Selkärannantie 1, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute