KUHA- toimijahaku pääkuva

Navigaatiovalikko

KUHA-toimijahaku, sisältö

KUHA-toimijahaku

KUHA-hanke toteuttaa kulttuuripalveluita palvelutaloilla. KUHA-tilaisuudet rahoitetaan osaksi Rauha Ylösen kuolinpesän varoista, jotka Valtiokonttori on myöntänyt Liperin kunnalle käytettäväksi ikäihmisten virkistystoimintaan, ja osaksi kulttuuripalveluiden puolelta. Rauha Ylösen kuolinpesän varoja hallinnoi Liperin Ikäihmisten neuvosto.

Palvelut voivat olla kulttuurin ja taiteen keinoin toteutettuja vierailuja, toiminnallisia tuokioita, työpajoja tai muutoin yhdessä vanhusten kanssa järjestettyjä arjen sisältöjä ja aktiviteetteja.

Haku Kuha-hankkeen kautta toteutettaviin kulttuuritilaisuuksiin vuodelle 2024 on nyt käynnissä. Toteutamme virkistystuokioiden haun nk. käänteisen kilpailutuksen mukaisesti. Maksamme jokaisesta toteutettavasta virkistystuokiosta enintään 100 €, tuohon summaan sisältyvät myös matkat ja mahdolliset materiaalit. Lähetä oma ehdotuksesi webropollomakkeella https://link.webropolsurveys.com/S/792AC8A4A38E2294 .

Pyydän lähettämään ehdotukset virkistystuokioista viimeistään maanantaina 18.3.2024. Jos haluat ilmoittaa useampia erilaisia esityksiä / ohjelmakokonaisuuksia, tee jokaisesta oma ilmoitus. Lopullinen valinta toteutettavista virkistystuokioista tehdään huhtikuun aikana vanhuspalveluyksiköissä yhdessä vanhusten kanssa.

Sopimukset tilaisuuksista tehdään Liperin kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa ja esiintymispalkkiot maksetaan osin Rauha Ylösen testamenttivaroista ja osin kunnan kulttuuripalveluiden puolelta.

Tiedustelut: Riitta Linkola, 0400 585 539 tai riitta.linkola@edu.liperi.fi

Yhteystiedot

Riitta Linkola

kulttuuri-vapaa-aikaohjaaja
 0400 585 539
riitta.linkola@edu.liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute