Lipeirn kohtaamispaikka alisivun pääkuva

Navigaatiovalikko

Liperin kohtaamispaikka Kota sisältö

Liperin kohtaamispaikka Kota

Kohtaamispaikka on ennen kaikkea ajanviettopaikka, mutta siellä on tarjolla paljon muutakin. Tervetuloa viettämään aikaa rennosti yhdessä!

Liperin perheiden kohtaamispaikka Kota on kaikille perheille avoin tila, jossa voi viettää aikaa rennon ja vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä. Tiloissa toimii kootusti lapsiperheiden tukipalveluita kuten järjestöjä, perhetyö, varhaiskasvatus ja seurakunta, joiden apua kuka tahansa voi hyödyntää.

Kota on matalan kynnyksen paikka, jossa saa vertaistukea, juttu- ja leikkiseuraa. Kodassa on erilaisia tapahtumia, kerhoja ja ammattilaisten vierailuja.

Osoite:

Viljatie 1 (yläkerta), 80400 Ylämylly

Aukioloajat ja tapahtumat:

www.facebook.com/liperinkota

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Monarin uudella kohtaamispaikalla voi viettää rennosti aikaa perheiden kesken

Monarin uudella kohtaamispaikalla voi viettää rennosti aikaa perheiden kesken

Marraskuussa avattava kohtaamispaikka on ennen kaikkea ajanviettopaikka, mutta siellä on tarjolla paljon muutakin. Avajaiset järjestetään 17. marraskuuta.

Ylämyllyn Monitoimitalolle avataan marraskuussa Perhekeskuksen kohtaamispaikka. Kohtaamispaikka on kaikille perheille avoin tila, jossa voi viettää aikaa rennon ja vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä. Luvassa on myös muun muassa kerhoja, eri alojen ammattilaisten puheenvuoroja sekä tapahtumia. Tiloissa toimii kootusti lapsiperheiden tukipalveluita, kuten järjestöjä, perheneuvola ja perhetyö, varhaiskasvatus ja seurakunta, joiden apua kuka tahansa voi hyödyntää.

Liperin kohtaamispaikan avajaisia vietetään kansainvälisenä perheiden päivänä 17.11.2018 kello 10─14. Ohjelmassa on järjestöjen puuhapisteitä, joissa voi esimerkiksi kokeilla taitojaan toimintaradalla, askarrella, pyöräyttää onnenpyörää, ratsastaa kepparilla tai tutustua kestävään kehitykseen teknologian avulla. Pihalla pääsee kirjastoauton ja Makuvankkurin kyytiin tai voi istahtaa partiolaisten kanssa leiritulille. Tarjolla on myös ilmaista nakkisoppaa.

Mukana järjestämässä tapahtumaa ovat Liperin kunnan lisäksi muun muassa Viinijärven Urheilijat, Vaarakirjasto, Liperin seurakunta, Siun Sote, Liperin Kokkoveikot ja Makuvankkuri. Nakkisopan tarjoavat Ylämyllyn K-market ja Liperin juurespakkaamo.

Ilmoittelua voi seurata Facebookista Kohtaamispaikan sivuilta. Paikan virallinen nimi julkistetaan avajaisissa järjestetyn nimikilpailun tulosten ratkettua.

Lisätiedot

Yhteystiedot

Kati Mäkisalo

Perhetyöntekijä
 050 307 4625
kati.makisalo@edu.liperi.fi
Viljatie 1, 80400 Ylämylly

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute