Keittiöiden yhteystiedot alisivun pääkuva

Navigaatiovalikko

Keittiöiden yhteystiedot sisältö

Keittiöiden yhteystiedot

Liperissä on kolme keskuskeittiötä, yksi toimii Liperin kirkonkylällä, yksi Ylämyllyllä ja yksi Viinijärvellä. Lisäksi Liperissä on yksi valmistuskeittiö, jonka asiakkaat aterioivat paikan päällä omassa ruokasalissa. Täältä löydät keittiöiden yhteystiedot.

Ravintokeskus sisältö

Ravintokeskus

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi Liperin ravintokeskus ei ole tällä hetkellä avoinna asiakkaille! TerkCafe on myös suljettu toistaiseksi.

Kesällä 2021 heinäkuun ajan Ravintokeskusta remontoidaan, ja sen palvelut tuotetaan Ylämyllyn keskuskeittiöltä. 

----

Liperin kirkonkylällä toimiva Ravintokeskus valmistaa ruokaa Siun sotelle Terveyskeskussairaalaan ja tehotettuun palveluasumiseen Konttilanhovin palvelukeskuksessa, Osastoille Saratus ja Iltarusko sekä ryhmäkodeille Penttilänpihaan ja Viinijärven Neliapilaan. Ryhmäkotien ateriapalvelut toimitetaan ruokapalvelun omalla autolla.

Syksystä 2021 alkaen Ravintokeskus valmistaa myös Liperin alakoulun ateriat siirtokoulun luokkaruokailuna nautittaviksi.

Ravintokeskuksen ruokasalissa on tarjolla lounas ma–pe klo 11.00–13.00 ja viikonloppuisin 11.00–12.30. Sieltä voi ostaa salaattilounaan myös mukaan.

Ravintokeskus huolehtii myös Liperin terveyskeskuksen kahvion ja TerkCafen kahviopalvelujen tuottamisesta.

Sisältöjulkaisija

Liperin koulun keittiö sisältö

Liperin koulun keittiö

Liperin koulun keittiön toiminta on päättynyt koulurakennuksen remontoinnin ja  uuden rakentamisen alta. Syyslukukauden 2021 alusta alkaen Liperin kirkonkylän siirtokoulun ateriat valmistaa Ravintokeskus. Ruokailut tapahtuvat luokkaruokailuina. Siirtokoulun oppilaat ovat alakoululaisia. 

Ylämyllyn keskuskeittiö sisältö

Jyrin ruokala

Ylämyllyllä toimiva Jyrin ruokala eli Ylämyllyn keskuskeittiö valmistaa ruokaa Ylämyllyn koululle ja Ylämyllyllä sijaitseville päiväkodeille sekä Mattisenlahden ja Salokylän kouluille ja alueen esikouluille. Keittiön sopimusasiakkaina on myös yksityisiä päiväkoteja Ylämyllyn alueella.

Yläkoulun keittiö sisältö

Yläkoulun keittiö

Tekstiä päivitetään

Sisältöjulkaisija

Viinijärven keittön sisältö

Viinijärven keittiö

Viinijärven keittiö toimii Viinijärven koululla ja valmistaa ruokaa Viinijärven koululle, esikoululle ja päiväkodille.

Yhteystiedot

Maarit Määttä

Ruokapalvelupäällikkö
 040 563 8138
maarit.maatta@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute