Ajankohtaista

angle-left Liperissä tempaistaan kävellen osana Kävelykipinä-kampanjaa

Liperissä tempaistaan kävellen osana Kävelykipinä-kampanjaa

Liperin kunta ja Liperin Sydänyhdistys järjestävät kolme kaikille avointa kävelytempausta.

Liperin kunta on mukana valtakunnallisessa Kävelykipinä-kampanjassa yhdessä Liperin Sydänyhdistyksen kanssa. Osana kampanjaa kunta ja sydänyhdistys järjestävät vuoden 2022 aikana kolme kaikille avointa kävelytempausta.

Tempaukset järjestetään Ylämyllyllä 19.5. klo 17 (lähtö Viljatien hiekkakentältä, Viljatie 1), Viinijärvellä 11.8. klo 17 (lähtö Vinkkarin edestä, Kauppatie 4) ja Liperin kirkonkylässä 1.9. klo 17 (lähtö Yhteisötalolta, Opintie 2).

Tempauksissa kävellään noin kolmen kilometrin matka. Mukaan voi tulla sauvojen kanssa tai ilman. Ennen kävelyä ja sen jälkeen tehdään yhteiset verryttelyt.

Kävelyille osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

- Tempausten tarkoituksena on kannustaa jokaista kävelemään, sillä yhdessä käveleminen on kivempaa, sanoo Liperin kunnan terveysliikunnanohjaaja Mira Kostamo.

Halukkaat voivat myös osallistua kävelykilometrikisaan yksin tai kokoamallaan joukkueella. Osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta www.kavelykilometrikisa.fi .

Kävelykipinä on Suomen Ladun järjestämä kampanja. Kampanja-aika on 1.5.-30.9.2022. Lue lisää kampanjasta: www.suomenlatu.fi/kavelykipina .

Sauvakävelevän ihmisen jalat lenkkareissa ja sauvojen kärjet.

Lisätietoja antaa

Tapahtumat