Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Lautasuon siirtopäiväkodin toimittaja on valittu

Lautasuon siirtopäiväkodin toimittaja on valittu

Uusi päiväkoti valmistuu syyskuun 2022 loppuun mennessä. Lapset pääsevät siirtymään uusiin tiloihin lokakuussa.

Ylämyllylle nykyisen Lautasuon päiväkodin viereen valmistuu syyskuun 2022 loppuun mennessä kolmiryhmäinen siirtopäiväkoti.

Uuden päiväkodin toimittajaksi on kilpailutuksen kautta valittu Parmaco Oy. Kyseessä on väliaikainen siirtopäiväkoti, jonka vuokra-aika on viisi vuotta. Tiloja voidaan tämänkin jälkeen hyödyntää normaalisti päiväkotikäytössä, ellei Ylämyllylle ole tuohon mennessä rakennettu muuta pysyvää kiinteistöä päiväkodille.

Parmaco Oy valmistaa standardien ja rakennusmääräysten mukaisia lainapäiväkoteja ja kouluja yhteistyössä tilaajan kanssa. Vastaavalla tavalla rakennettuja päiväkoteja on Joensuun seudulla useita.

Uusi päiväkoti tulee osaksi Lautasuon päiväkotia, ja päiväkodin johtajana toimii Sanna Partanen. Palvelusuunnittelija muodostaa hakemusten perusteella ryhmiä uuteen päiväkotiin. Lapset ovat nykyisellä Lautasuon päiväkodilla uuden siirtopäiväkodin valmistumiseen asti ja siirtyvät lokakuussa uusiin tiloihin.

Lapset kokoavat ohjaajan kanssa tornia litteistä värikkäistä tyynyistä.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute