Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtävä

Kuulutus: liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtävä

Liikunta- ja ulkopaikkamestari

Liperin kunta
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 19.2.2021 15:00       Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 22.1.2021 13:45    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin kunta hakee liikunta- ja ulkopaikkamestaria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu elinympäristöpalvelujen uuteen liikuntapaikat ja vapaa-ajan alueet -tulosyksikköön.

Liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtäväkenttään kuuluu huolehtia ja vastata kunnan kasvavien liikunta- ja vapaa-aika-alueiden ja tehtävien kokonaisuudesta. Liikunta- ja ulkopaikkamestari toimii lähiesimiehenä kolmelle liikuntapaikkahoitajalle ja yhdelle ulkoaluetyöntekijälle, iltavalvojille sekä muille määräaikaistyöntekijöille.

Liikunta- ja ulkopaikkamestarina vastaat liikunta- ja ulkoalueiden rakennuttamisesta, rakentamisesta ja kausihoidosta sekä liikuntapaikkojen ympärivuotisesta ylläpidosta ja lakisääteisistä huolloista ja tarkastuksista. Lisäksi toimit vapaa-aikapäällikön työparina liikunta-alueiden suunnitelmallisessa kehittämisessä ja hanketyössä. Tehtävään kuuluu sekä ulkona työskentelyä että toimistotöitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto sekä riittävä käytännön kokemus toimialaan kuuluvista tehtävistä. Työssä ovat eduksi liikunta-alan tuntemus, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä johtamis-, viestintä- ja organisointitaidot. Haemme ennen kaikkea yhteistyökykyistä ja motivoitunutta työntekijää, joka on kiinnostunut kehittymään ja kehittämään! Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä todistus terveydentilastaan. Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti ja työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25 h / viikko).

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    sopimuksen mukaan
Palkkaus:    TS:n mukaisesti
Työavain:    335582

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jouni Pekonen p. 050 467 3533 tai hallintosihteeri Tanja Jänis, tanja.janis@liperi.fi

 

Yhteystiedot

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute