Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kansalaisopiston aikuisten ryhmät alkavat etäopetuksessa 17.1.

Kansalaisopiston aikuisten ryhmät alkavat etäopetuksessa 17.1.

Pohjois-Karjalan heikentynyt koronatilanne rajoittaa kansalaisopiston lähiopetuskurssien käynnistymistä. Lähiopetuksesta etään siirtynyt kurssi on mahdollista perua to 20.1. klo 15.00 mennessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Pohjois-Karjalan heikentynyt koronatilanne rajoittaa kansalaisopiston lähiopetuskurssien käynnistymistä. Siun Soten, Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmän sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston linjausten mukaan kansalaisopiston palvelut voivat toimia seuraavasti:

  • Lasten ja nuorten kurssit, vanhempi-lapsiryhmät, yksilöopetus, sekä maahanmuuttajien UMAKO-kurssit toimivat normaalisti lähiopetuksessa noudattaen terveysturvallisuusohjeita 17.1.2022 alkaen
  • Aikuisten lähiopetuskurssit alkavat etäopetuksena 17.1.2022 niiden kurssien osalta, joissa etäopetus on mahdollista.
    • Niiden kurssien aloitusta, joihin etäopetus ei sovi, siirretään toistaiseksi viikolle 5.
    • Tiedotamme ilmoittautuneita kurssikohtaisesta muutoksesta tekstiviestitse.

Lähiopetuksesta etään siirtynyt kurssi on mahdollista perua to 20.1. klo 15.00 mennessä puhelimitse 013 337 5929 ma–to klo 9.30–15.00 tai sähköpostitse kansalaisopisto@joensuu.fi klo 23.59 mennessä.

  • Torstain 20.1. jälkeen normaalit perumisehdot astuvat voimaan.
  • Uusia etäkursseja perustetaan joustavasti. Etäopetuskursseille on mahdollista ilmoittautua jatkuvasti: www.opistopalvelut.fi/joensuu Voit myös toivoa uusia etäkursseja: Toivo etäkurssia.
  • Pyrkimys on palata lähiopetukseen heti kun se on mahdollista. Joensuun seudun kansalaisopisto seuraa ja noudattaa uusimpia linjauksia, ja tiedottaa asiakkaitaan muutoksista välittömästi.
Punaiset käsipainot lattiaa vasten, kädet pitelemässä painoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute