Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Iltapäivätoimintaan haku lukuvuodelle 2024–2025 on avoinna

Iltapäivätoimintaan haku lukuvuodelle 2024–2025 on avoinna

Aamu- ja iltapäivätoiminta on suunnattu pääosin ensimmäisen luokan ja erityisen tuen oppilaille.

Haku koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2024-2025 on avoinna 19.5.2024 saakka.

Palveluun kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella. Ilmoita hakemuksen lisätiedot-kohdassa, jos haet maksuvapautusta aamu- ja iltapäivätoiminnan maksuista (toimita sosiaalitoimen lausunto). Käsittelemme 19.5. mennessä tulleet hakemukset kesäkuussa, ja päätös on luettavissa eDaisy-palvelussa viikolla 24. Myöhemmin tulleet hakemukset käsitellään elo-syyskuussa.

Jos eDaisy-palveluun kirjautumisessa on ongelmia, voi kysyä neuvoa toimistosihteeri Riina Sorsalta, p. 040 6742820 tai riina.sorsa@liperi.fi.

Toimintaa kaikkina koulupäivinä

Aamu- ja iltapäivätoiminta on suunnattu pääosin ensimmäisen luokan ja erityisen tuen oppilaille. Toisen luokan oppilaita voidaan ottaa mukaan toimintaan, jos ryhmiin mahtuu. Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään kaikkina koulupäivinä, lukuun ottamatta joulu- ja kevätjuhlapäivää.

Iltapäivätoimintaa tarjotaan kaikissa Liperin kunnan kouluissa noin neljä tuntia päivässä, korkeintaan klo 16.30 saakka. Ryhmän minimikoko on 6 lasta.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat. Toiminta tapahtuu koulun tiloissa ja se on monipuolista ja suunnitelmallista. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan oppilaille välipala ja aamutoiminnassa aamupala.

Iltapäivätoiminnan hinta on 120 € kuukaudessa, jos lapsi osallistuu toimintaan 11 päivää tai enemmän kuukaudessa. Jos toimintaan osallistumisen päiviä on 10 tai alle, on kuukausimaksu 65 € kuukaudessa. Jos lapsi ei enää tarvitse aamu- tai iltapäivätoimintapaikkaa, tulee se irtisanoa eDaisyn kautta.

Aamutoimintaa järjestetään erityisillä perusteilla

Koululaisen aamutoimintaa järjestetään harkinnanvaraisesti, vain erityisillä perusteilla ja moniammatillisen työryhmän lausunnon perusteella. Aamutoimintaa järjestetään klo 7.00 alkaen ja sen hinta on 40 € kuukaudessa.

Lapsi voidaan ottaa kunnan aamutoimintaan, jos

  • hänellä on seurantaa/hoitoa vaativa pitkäaikaissairaus, joka edellyttää jatkuvaa aikuisen valvontaa.
  • aamutoiminnan järjestämiselle on moniammatillisen työryhmän puoltamat sosiaaliset syyt.

Jos kriteerit täyttyvät, ole yhteydessä esiopetuksen tai luokka-asteen erityisopettajaan.

Ilmoita läsnäoloajat DaisyFamilyssa

Ilmoita lapsen seuraavan viikon läsnäoloajat edellisen viikon tiistaihin mennessä DaisyFamilyssa. Ensimmäisen kouluviikon läsnäoloajat tulee ilmoittaa 30.7.2024 mennessä. Toimintakauden alettua tiedotamme koteja käytänteistä ja toiminnan sisällöstä.

Vapaita paikkoja voi lukuvuoden aikana tiedustella ja lisätietoja kysyä koulujen johtajilta ja Ylämyllyn koulun apulaisrehtori Maarit Nummilalta.

Lisätietoja aamu- ja iltapäivätoiminnasta: https://www.liperi.fi/aamu-ja-iltapaivatoiminta

Alakoulun oppilaat tekevät tehtäviä pulpettien ääressä.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute