Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Puhas tiedottaa - pääsiäinen vaikuttaa jätehuoltopalveluihin

Puhas tiedottaa - pääsiäinen vaikuttaa jätehuoltopalveluihin

Pääsiäisen arkipyhät voivat siirtää jäteastioiden tyhjennyspäivää yhdellä tai kahdella päivällä eteen- tai taaksepäin viikoilla 15 ja 16. Liperin jäteasema on avoinna myös pääsiäsipyhien aikaan.

Pääsiäisen arkipyhät voivat siirtää jäteastioiden tyhjennyspäivää yhdellä tai kahdella päivällä eteen- tai taaksepäin viikoilla 15 ja 16. Jäteastioita ei tyhjennetä arkipyhinä, kuten pitkäperjantaina 10.4. ja toisena pääsiäispäivänä 13.4.

Pääsiäisviikon tyhjennyksiä aloitetaan paikoin jo pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna ja niitä voidaan tehdä tarpeen mukaan myös pääsiäisen jälkeisen viikon lauantaina, jotta kaikki sovitut tyhjennykset saadaan tehtyä.

Pyhät vaikuttavat palveluihin

Asiakaspalvelu, Kontiosuon jätekeskus sekä Ilomantsin, Kontiolahden ja Polvijärven jäteasemat ovat suljettuina pitkäperjantaina 10.4. sekä toisena pääsiäispäivänä 13.4.

Pääsiäisen aikaan voit asioida Liperin jäteasemalla. Se palvelee itsepalveluperiaatteella joka päivä klo 6–22 kaikkien osakaskuntien asukkaita. Voit hoitaa muita jätehuoltoosi liittyviä asioita Puhaksen sähköisen asioinnin kautta tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@puhas.fi.

Värikkäästi maalattuja pääsiäismunia korissa.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute