Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: varhaiskasvatuksen opettajan vakinainen tehtävä

Kuulutus: varhaiskasvatuksen opettajan vakinainen tehtävä

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 19.3.2021 15:00       Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 26.2.2021 14:35    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin esiopetus on monimuotoista. Esiopetusta järjestetään koulujen yhteydessä joustavana esi- ja alkuopetuksena yhdessä 1-2. luokkien kanssa, vuoroesiopetuksena päiväkodilla, johon on yhdistetty luonto ja ulkona tapahtuva ilmiöpohjainen oppiminen sekä kaksivuotisena kokeilutoiminta. Kaksivuotisessa kokeilutoiminnassa esiopetus aloitetaan 5 -vuotiaana ja sama ryhmä jatkaa toisen esiopetusvuoden siihen perään.

Sinulla on mahdollisuus toimia esiopettajana oman mielenkiinnon tai kiinnostuksen mukaisessa ympäristössä. Haluatko lähteä kokeilemaan aivan uudenlaista tapaa toteuttaa esiopetusta?

Esiopetuksessa työskentelee todella sitoutuneita ja toimintaa kehittäviä opettajia. Uuden esiopetussuunnitelman päivitystyötä tehdään yhdessä opettajien kanssa, jotta se parhaalla mahdollisella tavalla tukisi opettajien työtä ja nostaisi esille paikallisia arvoja ja toimintatapoja.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään esiopetuksessa on varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai luokanopettajan tutkinto.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työ alkaa: 2.8.2021
Palkkaus: KVTES:n mukainen
Työaika: 38,25

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    2.8.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    343271


Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 0407660940
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@liperi.fi

 

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute