Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä

Kuulutus: varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 19.3.2021 15:00       Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 26.2.2021 14:20    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin päiväkoti sijaitsee Liperin kirkonkylällä puutalossa mäen päällä. Ympäristö tarjoaa hienot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, oppimiseen ja retkeilyyn. Päiväkodissa on oma kirjasto ja lumoava metsähuone monenlaiseen toimintaan. Liikuntakasvatus on yksi päiväkodin painopistealueista.

Päiväkodissa on pieniä sisarusryhmiä, siellä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja kaksi lastenhoitajaa. Lisäksi taidekasvattaja on joka toinen kuukausi päiväkodilla.

Varhaiskasvatuksessa yksi tärkeä arvomme on kestäväkehitys ja luonto ja luonnossa liikkuminen lasten kanssa. Liperin varhaiskasvatus on saanut Green Care laatusertifikaatin.

Tulisitko sinä varhaiskasvatuksen opettaja mukaan hyvin toimivaan tiimiin? Määräaikainen tehtävä täytetään ajalle 1.4. - 28.9.2021.

Odotamme sinulta tavoitteellista varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa ja kehittävää työotetta. Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista lapsen kasvatuksen ja opetuksen toteuttamisesta sekä opettajajohtajuudesta tiimissä.

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Liperin päiväkoti. Päiväkotiryhmät meillä ovat 0-5 -vuotiaiden sisarusryhmiä ja toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan sekä vertaisoppimiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin ovat kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 540/2018).

Tehtävässä noudatetaan 2 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työ alkaa: 1.4.2021
Palkkaus: KVTES:n mukainen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Työ alkaa:    1.4.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    343265


Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten p. 0407660940
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@liperi.fi

 

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute